Neonske senke

green eyeshadow Beauty trendovi za proleće

c025c07fde38c034 Spring Makeup Trends 2011   Neon Eyeshadow 5 Beauty trendovi za proleće

Ove sezone dajte oduška tamnim tonovima. Nijanse kao što su jarkožuta ili električnonarandžasta će biti pun pogodak ovog proleća. Ako ste dovoljno hrabre pokušajte nešto slično onome što su Derek Lam ili Peter Som prikazali na svojim revijama. Senku jarke boje nanesite na ceo kapak, a onda ajlajnerom izvucite liniju uz trepavice koja će dati dubinu celokupnom izgledu. Takođe probajte i zelenu senku koja je viđena na revijama Alberta-e Ferretti, Chanel-a ili Oscar-a de la Renta-e.

Kosa

LanvinSpring2011 MU1 Beauty trendovi za proleće

6a00d83451595d69e20147e2eef048970b 800wi Beauty trendovi za proleće

trsl01 marc by marc jacobs Beauty trendovi za proleće

Dajte sebi chic look sa malo gela. Uvežite konjski rep, na prednji deo nanesite gel kao što predlaže Lanvin. Ove sezone možete probati i XXL frizuru (Marc Jacobs). Na vlažnu kosu nanesite penu, izgužvajte i zavežite punđu. Nakon nekog vremena odvežite. Ako imate “reckavu” peglu, probajte sa njom.

Usne

PopArtLips3 Beauty trendovi za proleće

Konačno vam se kosa neće lepiti za usne. Preko ruža, nanesite puder u kamenu ili čak senku u prahu slične nijanse. Dobićete savšen mat izgled.

Nokti

prabal gurung nails Beauty trendovi za proleće

Neutralni manikir koji služi da vaši nokti izgledaju sjajniji i uredniji ne mora više da bude dosadan. Dodajte tanku liniju u boji ili samo šljokice  i daćete vašim noktima zanimljiviji i ne previše napadan izgled.


Neda Urošević voli putovanja i čokoladu. U slobodno vreme čita chic-lit. Obožava cipele i dobar provod.

Comments