1/2

Hajde da budemo iskrene: žene smo i naravno da u svakom trenutku želimo da izgledamo savršeno! Fenomenalno! Fabulozno! A znaš zašto? Zato što uz fenomenalan izgled dolazi još bolje raspoloženje, a tako definitvno potvrđujemo ono pravilo da je unutrašnja lepota možda i važnija od spoljašnje. Tačnije, mi imamo ispravku – spoljašnja lepota podstiče i naglašava unutrašnju i tako čine nerazdvojnu celinu.

Logično, gde je priča o lepoti i izgledu, tu je i priča o beauty tretmanima. A beauty tretmani ponekad zadaju glavobolju! Na primer – kako odabrati odgovarajući beauty tretman? Koje bi beauty tretmane trebalo da radimo kod profesionalaca, a koje u udobnosti našeg doma? Koliko vremena zapravo trošimo na ulepšavanje i možemo li možda da budemo ekonomičnije? Koliko daleko smo spremne da idemo zarad lepote i da li je taj put uvek lep i prijatan? Šta je sa neželjenim dlačicama, beauty tretmanom koji kao i svaki drugi, treba ženama da predstavlja zadovoljstvo? Danas smo tu da ti damo odgovore na ova, ali i na mnoga druga pitanja koja se tiču nege i lepote. Takođe, daćemo i nekoliko saveta i trikova kako da izgledaš fenomenalno svakog dana, a da sebi ne oduzmeš previše vremena. Usput ćemo rešiti neke predrasude koje postoje kada je reč o našem sređivanju i ulepšavanju.

philips 3 Beauty tretmani: Kako da izgledaš i osećaš se fenomenalno svakog dana? (VIDEO) philips 6 Beauty tretmani: Kako da izgledaš i osećaš se fenomenalno svakog dana? (VIDEO)

Kroz ovo beauty putovanje vodiće nas: Nađa Jokanović, direktorka marketinga Wannabe Magazine-a i autorka bloga Dnevnik jedne poslovne žene, Dunja Jovanić, autorka bloga Fashion Babe, Jovana Radojičić, autorka bloga Bonjour JR i Jelena Karakaš, autorka bloga Ko ne voli cipele. Njih četiri su u Philips Lumea Beauty studiju otvoreno govorile o svom putu do lepote, putu samootkrivanja i eksperimentisanja i putu ka zadovoljstvu. Nađa i Jelena su saglasne u tome da se samo na prvi pogled čini da ne trošimo mnogo vremena na ulepšavanje, ali kada bismo se malo dublje pozabavile tom tematikom, shvatile bismo da na beauty tretmane i te kako trošimo mnogo vremena i novca! Devojke su podeljenog mišljenja da li tretmane treba obavljati kod kuće ili ipak posetiti profesionalce, ali priznaju da bi im sigurno predstavljalo zadovoljstvo kada bi sve bilo manje bolno i više efikasno. Nađa, Dunja, Jovana i Jelena većinu saveta i trikova o lepoti pronalaze na internetu, ali se neće baš tako lako upustiti u eksperimentisanje sa svojim ustaljenim beauty navikama. Svakako, nakon istraživanja na internetu, preporuka nekoga kome veruju mnogo im olakšava odluku. Činjenica je da se nezgode događaju svima, pa je tako Dunja ispričala i svoje iskustvo sa uraslim dlačicama sa kojima se mnoge od nas povremeno bore, ali imamo i savete kako i to da rešiš.

philips 4 Beauty tretmani: Kako da izgledaš i osećaš se fenomenalno svakog dana? (VIDEO) philips 5 Beauty tretmani: Kako da izgledaš i osećaš se fenomenalno svakog dana? (VIDEO)