Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Ima mnogo nas koji želimo da usporimo starenje i da izgledamo bar koju godinu mlađe. Možda bismo želeli da sakrijemo koliko imamo godina, ali postoje “izdajice” na našoj koži…pogađate, zovu se bore! Da li je moguće učiniti da starimo sporije?

Mi smo za vas pripremili nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u negovanju vaše kože. Održavanje blistave i neizborane kože zavisi i od životnog doba u kojem se nalazite. Ako su to neke kasne četrdesete, verujemo da će vam ovi saveti pomoći.

Svesne smo činjenice da koža stari. A ona je najveći organ na telu koji posedujemo. Zašto unutrašnje organe hranimo i održavamo svakodnevno, a ono što je uvek vidljivo svima zanemarujemo. Zapitajte se malo o tome? Nije teško učiniti nešto za sebe, pogotovo kada zađemo u neke kasne dvadesete i kada naše telo doživljava razne stresove tipa, trudnoća, porođaj, a kasnije menopauza. Čitajući ovo, verovatno se pitate šta možete učiniti?

Poznati dermatolog iz L.A. koji je sarađivao sa mnogim poznatim ličnostima poput Gvinet Patrou, Moli Sims i mnogim drugim ima par praktičnih saveta za negovanje kože. On predlaže da odvojimo svakog jutra par minuta za sebe i da sredimo kožu. Kažu da nam ceo dan zavisi od toga kakvo nam je jutro. Ako svakog jutra sebi ponavljamo kako starimo, a ne preuzmemo ništa povodom toga, starenje ćemo i dobiti. U daljem tekstu pročitajte ove jednostavne korake za negu.

images for  naturally beautiful skin  wallpapers free download wallpapers 1 Beauty trik: Usporite STARENJE kože

Editors choice