TikTok aplikacija doživela je neviđenu popularnost širom sveta nakon uvođenja karantina, kada smo svi bili osuđeni na same sebe i svoje ukućane. Tokom meseci koje smo proveli kod kuće, isprobali smo niz DIY projekata, a veliki broj trikova koje obožavamo dolazi upravo sa TikToka. Da DIY projekat ne mora biti vezan isključivo za uređenje doma ili šivenje odeće, dokazala nam je i skincare zajednica na ovoj društvenoj mreži, koja nam je otkrila niz jednostavnih i efikasnih beauty trikova koje ćemo sigurno učiniti delom svoje svakodnevne rutine.

Savršeno izvučen ajlajner

Stavljanje ajlajnera može biti najzahtevniji deo vaše makeup rutine, ali činjenica je da ceo look nije potpun bez njega. Iako postoji niz različitih trikova koji će vam navodno omogućiti da izvučete savršen ajlajner, korisnici TikToka složni su da je ovo najbolji način za to. Izvucite debelu liniju u uglu oka bez prevelikog razmišljanja o tome kako izgleda, a zatim na vrh štapića stavite malo vazelina i izvucite savršenu oštru liniju.

@beautyhacksWishing for sharper lining? ⭐️ ##beautyhacks ##eyelinertutorial ##eyelinertips ##eyelinerhacks ##wingedeyeliner ##wingedeyelinertutorial

♬ UNREPEATED – Anki

Soap brows

Obrve zahtevaju mnogo truda da bi svaka dlaka izgledala kao da je na svom mestu, a mnogo vremena je potrebno ako su vaše obrve prirodno guste i jake. Soap brows je novi trend koji su već isprobale mnoge poznate dame, a ukoliko ne želite da bespotrebno trošite novac na kozmetičara, možete se koristiti ovim jednostavim uputstvom i izgledaćete baš kao da ste izašli iz kozmetičkog salona.

@beautyindreamzSoap brows ##eyebrowchallenge ##eyebrowtutorial ##makeuptutorial ##fyp ##foryou ##foryoupage ##soapbrows

♬ original sound – Nikki Liz♡

Comments