Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Da li se i ti šminkaš identično iz dana u dan otkako nam je počela ova proleće/leto sezona? Ni ti ne znaš šta ćeš sa kosom osim da je kao i uvek vežeš u rep ili punđu? Na noktima ti je iznova i iznova nude lak? OK, ovo znači da si upala u beauty rutinu, a baš kao i svaka druga rutina – ni ova nije dobra, nikako! Ipak, nemoj da brineš jer dolazimo sa nekoliko svežih ideja zahvaljujući kojima ćeš uspeti da ulepšaš svoju svakodnevicu i – sebe!

Beauty trendova je mnogo, kako na revijama, tako i na društvenim mrežama i na nama je da ih isprobamo sve kako bismo videle šta zaista “radi”, a šta ne. Jer, kao što i sama znaš, neki makeup look-ovi ili frizure odgovaraju doslovno samo ekstravagantnim revijama, dok im mesto nikako nije u “stvarnom” životu. Mi ćemo te poštedeti lutanja i isprobavanja jer imamo gotovu listu letnjih mikro trendova koji su nam se dopali i koje ćemo ovih dana rado nositi. Pitaš se zašto mikro? Zato što su mali, slatki i jednostavni i zato što nas podsećaju na to da je ipak tako lako biti lepa i osećati se lepo uz minimum truda!

Šnale u kosi

Kao male nismo mogle da zamislimo frizuru bez raznobojnih šnalica, ali kako smo odrastale jedva smo čekale “zeleno svetlo” da kosu nosimo slobodnu, puštenu, bez ičega na njoj. Ipak, ove sezone se vraćamo korenima i znakovi pored puta nas usmeravaju na to da svoje frizure ukrasimo šnalama koje su sada čak i više od šnala – one su sada najjednostavnije rečeno nakit za kosu! Ovo jeste trend koji smo videle na revijama i na Instagramu, ali je takođe reč o trendu koji je lako nosiv u stvarnosti i koji zaista upotpunjuje tvoj letnji stil. Zato, kada ne znaš šta ćeš sa kosom, jednostavno je ukrasi šnalom i to je sve što ti je od bilo kakvih ukrasa potrebno!

Editors choice