Eh kada ujutru, kada se probudimo, makar ne bismo morale da razmišljamo o šminkanju… Mislim, dooosadno je samo staviti puder i izleteti iz kuće, hoćemo nešto inovativnije, hoćemo drugačiji, a lagani makeup look svakog dana. Hoćemo da, kao što menjamo kombinacije, tako menjamo i načine šminkanja. Zar tražimo mnogo? Pa, ne. Jer ovo zapravo i nije tako teško postići. I čak, možda je lakše osmisliti drugačiji način šminkanja nego drugačiji autfit, veruj. Zato, evo naših predloga za nedelju savršene šminke, bez mnogo mozganja.

Utorak

Preživela si još jedan ponedeljak i sada se već lakše nosiš sa mišlju da je još jedna radna nedelja u toku, a da je vikend daleko. Zato, “bustuj” svoju energiju prirodnim, a osvežavajućim makeup look-om koji će uključivati pretežno roze nijanse i malo više rumenila. Ako si plavuša, ovakav način šminkanja će ti naročito dobro stajati. Pink Princess!

makeup 1 #BeautyInspo: Nedelja savršenog makeup a počinje sad!

Sreda

O-ho-ho, na pola radne nedelje si i vikend je za dva dana! Održi svoju radost i pozitivnu energiju nežnom plavom senkom koja neodoljivo podseća na one koje su se nosile osamdesetih godina. Neka ostatak šminke bude sveden, a za dodatni sjaj dodaj malo hajlajtera na vrhove jagodica. Happy Blue!

makeup 2 #BeautyInspo: Nedelja savršenog makeup a počinje sad!
Comments