Možete li da zamislite da se ujutru, pre svih “stvarčica” koje nanosite na lice pogledate u ogledalo i izgledate sjajno? Možete li da zamislite dan da bez trunke šminke izađete na ulicu? A tek fotografije? Kako bi bilo da na svakoj izgledate kao da ste (kada biste umeli) primenili najsavršeniji filter? 

Sve to ste, sigurni smo, zamislili i poželeli mnogo puta do sad, ali ste se na zamislima zaustavili u uverenju da tako nešto nije moguće bez bockanja ili nekog drugog invazivnog tretmana. 

Ali, varate se. 

Prirodno podmlađeno, sveže lice sa ujednačenim tenom možete imati odmah i to bez svega navedenog što vam se ne dopada.

Kako? Uz pravu tehnologiju (a u ovoj oblasti je ona izuzetno uznapredovala proteklih godina) i izbor pozdanog stručnjaka. 

dr Antonela Vučetić Derma Viva 1 #beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

Dr Antoanela Vučetić specijalista dermatovenerologije, već 12 godina uspešno vodi centar lepote i zdravlja Derma Viva. U njenu ordinaciju u Čačku nedavno je stigao HarmonyXL Pro multilaser. Zahvaljujući ovom medicinskom uređaju sada je i u Srbiji dostupan ClearLift tretman proglašen za najbolji antiaging tretman za 2019-2020 u Velikoj Britaniji na takmičenju MyFace MyBody.

“Prednost laserskih tretmana je što možete postići da vaše lice u svim godinama izgleda mladalački, zdravo i prirodno, uz procedure koja traje kratko i ne ostavlja tragove na koži. Zato ih i zovu podmlađivanjem u pauzi za ručak. Platforma najnovije generacije HarmonyXL Pro, u okviru koje imamo Almin ClerLift laser, otišla je korak dalje u udobnosti primene i rezultatu koji se postiže, jer omogućava i kombinovanje nekoliko lasera u cilju postizanja najboljih mogućih rezultatata bilo da je u pitanju podmlađivanje, lečenja akni i bubuljica, uklanjanja fleka, kapilara, tetovaža ili strija”, kaže dr Vučetić. Kao i uvek, ona naglašava da o izgledu lica treba razmišljati nekoliko godina unapred, a upravo zbog toga, tj. zbog vidljivih i dugotrajnnijih rezultata, Clear Lift tretman, prema pisanju luxuriousmagazine.com, biraju i mnoge svetske zvezde. 

Uz razumevanje za naše želje da na pragu nove godine odmah i sad izgledamo fantastično, ali da takve i ostanemo, dr Vučetić preporučuje da za ulazak u 2020-u, najbolju godinu za nas i naše lice, izaberemo čarobni dvojac – ClearLift i NIR tretman. 

A evo i zašto.  

Šta se postiže kombinacijom ClearLift i NIR tretmana?

ClearLift na prirodan način, poboljšava tonus lica, čineći da koža izgleda jedro i zategnuto. Takođe, zahvaljujući fotoakustičnom efektu ovaj laser istovremeno razlaže i pigment fleka i kapilara, pa koža dobija ujednačenu boju. Sa druge strane, zahvaljujući NIR-u, lifting efekat je vidljiv odmah – lice je vidno oslobođeno viška tečnosti, koža je zategnutija i glatka, a ten osvežen i ujednačen. 

Kako “rade” ovi tretmani? 

ClearLift je laser najnovije generacije. Zasniva se na Q-switched tehnologiji sa frakcionisanim to jest podeljenim laserskim zrakom, koji prodire duboko u kožu dovodeći do stvaranja novog elastina i kolagena. U odnosu na druge lasere, Clear Lift ima dugotrajnije rezultate, jer nakon nekoliko nedelja, kada se razvije proizvodnja kolagana, zategnutost kože postaje sve vidljivija, a u narednih nekoliko meseci efekat podmlađenosti je sve očigledniji. NIR tretman se zasniva na biostimulativnom dejstvu svetlosnog zraka iz spektra blizu infracrvenog. Ova talasna dužina lako prolazi kroz površinu kože ne oštećujući je i zagreva dublje slojeve kože. Na taj način se odmah zatežu kolagena vlakna prisutna u koži i ona postaje očigledno čvršća i zategnutija. 

Koliko traje procedura i da li boli?

Clear Lift i Nir tretman traju zajedno oko 45 minuta. Oba tretmana ne oštećuju površinu kože, što znači da procedura ne boli i da odmah nakon tretmana možete izaći iz ordinacije bez neželjnih tragova na licu i nesmetano nastaviti svoj dan. 

Rezervišite svoj termin u centru Derma Viva u Čačku pozivom na: 032 327 524  ili 066 327 524, i online prijavom na dermaviva.rs.

Comments