Realno, sezonu praznika svi volimo, koliko god prevrtali očima na sve što se tiče nove godine, novih početaka i novogodišnjih odluka. Pa ko još ne uživa u proslavama, druženju, slatkim koktelima i ukusnim poslasticama? I da, ne možete mi reći da nemate niti jednu želju ili odluku koju donosite baš sada, namenski za 2020!

Uglavnom, koliko god voleli ovo doba godine, činjenica je da ono pogubno utiče na naš izgled koji smo već pomalo zapustili kako se završila sezona letovanja. Broj kilograma se kod većine uvećava, odeća naprosno sužava, a na koži počinju da se pojavljuju “rezultati” ludih noći i preterivanja u hrani i piću. Ukoliko nemaš ovaj problem, svaka čast, ali ako si među nama kojima se ovo svakog januara dešava, onda nam je zaista potrebno rešenje koje će nam omogućiti da uživamo i u žurkama i u lepoj koži (za kilograme ćemo lako). Zato, na tvojoj listi beauty rezolucija, ali i shop listi, u novoj godini treba da se nađu ova tri proizvoda koji će ti pomoći da izgledaš sveže i blistavo kako za vreme praznične sezone, tako i nakon nje.

eucerin 1 #beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni   ali i nakon nje!

Maska za lice

Verovala ili ne, žene više vremena provedu sakrivajući tragove umora i stresa na licu, nego birajući odevne kombinacije! Ovo “pravilo” naročito stupa na snagu u vreme praznika kada je obaveza u toku dana mnogo, dok se očekuje da ćeš se uveče jednostavno pojaviti na zabavi odmorna i sveža kao da si prethodne sate provela u spa centru, a ne za kompjuterom ili na sastancima. Spas u zadnji čas je uvek maska za lice! Naša preporuka je Eucerin® Hyaluron-Filler maska za lice koja obezbeđuje trenutnu hidrataciju, ublažava vidljivost sitnih bora i vraća koži blistavost i svežinu, a deluje za samo pet minuta! Toliko imaš da se posvetiš sebi čak i u toku užurbanog dana, zar ne? Možeš je koristiti do dva puta nedeljno, u bilo koje doba dana, kad god primetiš da izgledaš umorno i bez obzira na to koji tip kože imaš, budući da je obožava čak i osetljiva koža.

eucerin 4 #beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni   ali i nakon nje!

Serum sa vitaminom C

Čak i da izuzetno vodiš računa o tome da u toku praznika ne preteraš sa namirnicama za koje pouzdano znaš da štete tvom tenu, ukoliko je tvoja koža i dalje umorna i bez sjaja, to jednostavno znači da su joj potrebni antioksidansi. Najbolji način da joj daš ono što traži jeste vitamin C koji, verujem da svi to znaju, štiti kožu, podstiče proizvodnju kolagena i čini da koža izgleda sveže. Osim vitamina C, i hijaluronska kiselina je takođe tvoj saveznik u nezi kože, naročito u ovo doba godine, te ti zato preporučujemo kombinaciju ova dva moćna sastojka – Eucerin® Hyaluron-Filler serum sa vitaminom C koji trenutno obezbeđuje i dugotrajno čuva svežinu, jedrinu i mladalački izgled kože. Svežiji i blistaviji ten ćeš primetiti već nakon sedam dana, što znači da ćeš moći i da partijaš i da izgledaš odlično bez obzira na to što si sebi dala malo oduška!

eucerin 3 #beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni   ali i nakon nje!

Noćni intezivni serum

Za svežinu i podmlađenost, ne samo u toku praznične sezone kada zaista sve utiče na to kako će naša koža izgledati, već i inače (good to know!) dodatno će se pobrinuti Eucerin® Hyaluron-Filler noćni intezivni serum. Potpuno novi pristup anti-age nezi – udružen efekat blagog pilinga, kojim se uklanjanja gornji orožali sloj ćelija i stimuliše regeneracija kože, i popunjavanja bora – čini ovaj proizvod posebnim i samim tim interesantnim za testiranje mnogim ženama koje se definitivno nisu pokajale! Redovnom upotrebom ovog seruma, rezultate ćeš vrlo brzo primetiti i to u obliku glatke, sveže i podmlađene kože svakog jutra, a budući da je reč o noćnoj nezi, mnogi ovaj serum nazivaju “beauty sleep saveznikom”! 

eucerin 2 #beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni   ali i nakon nje!

Uz adekvatnu negu kojoj ćeš revnosno pristupati bez obzira na to što se tvoj stil života menja sa dolaskom praznika i zimskog odmora, sve što je bilo na žurci – ostaće na žurci! Tvoja koža te neće odati jer će biti blistava i sveža, spremna za novu prazničnu avanturu!

eucerin 5 #beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni   ali i nakon nje!

Produkcija: WANNABE MEDIA
Naslovna fotografija: instagram.com/audreyanamichelle

Ivana

Comments