Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beck komponuje za kompjuterske igre

Beck komponuje za kompjuterske igre

Filmska i muzička industrija predstavljaju oslonce industrije zabave. Međutim, još od početka devedesetih računarske igre postaju sve važniji igrač na tržištu. Budžeti računarskih igara približavaju se filmskim, kao i zarade i broj uljučenih korisnika.

Za filmsku muziku staraju se najbolji svetski kompozitori. Međutim, muzika iz računarskih igara postaje, takođe, sve važniji i sve unosniji posao. Početkom 21. veka veliki orkestri i mali horovi, isprva stidljivo, a zatim sve više i više odlučuju se da prirede koncerte na kojima se svira muzika iz igara. Veliki festivali i dodele nagrada takođe sve više priznaju kompozicije koje se koriste u igrama.

Nije tajna da su mnogi slavni bendovi i muzičari već prilagali dela koja se čuju u igrama, a pojedinci kao što je Amon Tobin (Amon Tobin) već dugo rade paralelno svoje albume i komponovanje za igre.

Nova zvezda koja se pridružila industriji igara u pravljenju muzike jeste sjajni kompozitor i producent Bek (Beck, Bek David Campbell). Izdavačka kuća Sony angažovala je Beka da komponuje tri melodije za novu igru “Sound Shapes”. Nove pesme nose naslov: “Cities”, “Touch the People” i “Spiral Staircase”.  Evo kako će to sve skupa izgledati.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice