Polako nam se jesen bliži, iako mnogi od nas to nikako ne žele, jer ko još voli da zameni divne, letnje dane pored mora ili nekog bazena danima u kojima prevoladavaju sivi oblaci i kiša?! Međutim, modni “zaluđenici” se ipak raduju, jer nova sezona sa sobom donosi nove trendova, ali i odevne komade koje smo na nekoliko meseci odložili. Jedan od komada koji je sasvim sigurno bio odložen jesu čizme preko kolena koje su prethodne jeseni, ali i zime bile jako popularne, a ovu jesenju sezonu ćemo startovati sa njima kao glavnim trendom kada je obuća u pitanju.

Ako si se već pre zaljubila u njih i nemaš želju da ih ikada skineš, onda će ti neki od ovih saveta sigurno pomoći u njihovom stilizovanju i nošenju tokom bilo koje prilike u predstojećoj sezoni.

Sve što će ti biti potrebno jeste kratka, mala crna haljina koja je osnov od kojeg krećemo. Preko ide kraći mantil, možda neki tranch koji je deo jesenjeg garderobera ili laganiji kaput, te čizme preko kolena i dobićeš instant autfit koji perfektno izgleda.

duboke cizme 1 #BeFashionable: Kako da kao odrasla devojka nosiš čizme iznad kolena
Comments