Pariz – neponovljiv, jedinstven grad. Grad raskalašnog života i romantike, mode i trendova. I dobrog vina, da. Atmosferu pariskih ulica treba doživeti da bi shvatila zašto je prestonica Francuske mesto u koje se uvek vraćaš i u čiji šarm se zaljubljuješ na prvi pogled. Ipak, osim što smo beznadežno zaljubljene u Pariz zbog romantičnog duha samog grada, moramo da priznamo da nam je pariski street style visoko na listi razloga da se iznova i iznova vraćamo u “Grad svetlosti”. Ali, u situacijama kada nisi u mogućnosti da “skokneš” do svoje omiljene destinacije, duh romantičnog Pariza lako možeš da uneseš u svoju svakodnevicu kroz kombinacije koje nosiš!

Kraljevsko plavo, sa malo crnog

Sezona jesen/zima, makar iz ugla Modne kuće MONA, donosi neka nova pravila. Zaboravi na to da su haljine jednostavnih krojeva – previše jednostavne! Odaberi one u jarkim bojama (kao što je kraljevsko plava) i neka se ceo tvoj stajling “vrti” oko nje. Kako je haljina sama po sebi efektna, upotpuni je jedino crnim aksesoarima i to će biti dovoljno za Paris chic izgled!

modna kuća mona jesen zima 1 #BeFashionable: Kombinacije u kojima ćeš se osećati kao da šetaš ulicama Pariza

Where Have All the Flowers Gone

U svom prepoznatljivom maniru, Modna kuća MONA je za novu sezonu kreirala kolekciju u poslovnom duhu, ali sa mnogo elegantnih komada ženstvenih linija i finih materijala. Ipak, vanvremenska klasika sada izgleda sasvim drugačije – moćnije, smelije, šarenije i… Mi smo totalno zaljubljene u ovu haljinu zanimljivog cvetnog printa!

modna kuća mona jesen zima 2 #BeFashionable: Kombinacije u kojima ćeš se osećati kao da šetaš ulicama Pariza

Pop of Color

Nemoguće je da ti bude dosadno u Parizu isto kao što je nemoguće da budeš neprimećena kada se pojaviš u ženstvenoj ciklama haljini! Smelo je ukombinuj sa torbicom jarke boje i budi spremna na to da se svi okreću za tobom!

modna kuća mona jesen zima 3 #BeFashionable: Kombinacije u kojima ćeš se osećati kao da šetaš ulicama Pariza
Comments