Bela za leto? Da, znam, nisam ti otkrila ništa novo, ali kao što sam već spomenula, white for summer is timeless! Zbog temperature, leti je mnogo prijatnije nositi belo, a tu je i momenat preplanulog tena koji uz ovu boju još više dolazi do izražaja. Čak i ako ti ove stvari nisu bitne, bitno je istaći da je bela uvek u trendu i da je dizajneri iznova i iznova vraćaju na modnu scenu, koliko god se tu izdvajale i neke druge boje – one jednostavno prolaze već sa nekom sledećom sezonom, dok bela tvrdoglavo ostaje.

Iako se bela realno slaže uz apsolutno sve druge boje, najbolji efekat ćeš postići monohromatskom, all-white kombinacijom; prosto, izgleda najšik, nekako prefinjeno i skupo. Svesna sam opasnosti u vidu fleka koje vrebaju sa svih strana, ali hej, ponekad je neophodno rizikovati, naročito kada je u pitanju dobar stajling!

U nastavku otkrij nekoliko proverenih načina kako da ovog leta nosiš svoju omiljenu boju!

Sako + šorts

“Preživeli” smo kombinaciju sakoa i biciklističkih šortseva (koja realno nije za svakoga!) i sada, ovaj vrlo dobro poznati spoj, podižemo na novi nivo prostom zamenom – umesto sportskog komada odnosno biciklističkih šortseva, biramo klasične, pomalo formalne šortseve koji su ovog leta izuzetno popularni. Dakle, biraš šorts koji izgleda kao da si strogo poslovne pantalone jednostavno skratila! Plus je ukoliko odabereš model od nekog prijatnog materijala poput lana (biće ti znatno udobnije i prijatnije), sa visokim, uzanim strukom i širokim nogavicama. Upotpuni look odgovarajućim, nešto upadljivijim aksesoarima i spremna si za skoro sve prilike ovog leta!

Košulja-haljina + čizme

Ako govorimo o haljinama “za svaki dan”, ali koje se mogu jednostavno transformisati i u nešto više, vodeće mesto na spisku sasvim sigurno zauzimaju košulja-haljine. Sa jedne strane, deluju formalno jer su nalik košulji, ali sa druge strane su udobne, prijatne i opuštene takođe zbog čega ih možeš nositi kako uz patike, tako i uz salonke. Prosto, ovaj komad pravi savršeni balans svega što nam je tokom leta neophodno! Ako pak govorimo o trendovima, onda je definitivno da ćemo uz ovakav model haljine nositi i dalje aktuelne bele čizme – kada su se prvi put pojavile, nismo im davali mnogo šanse, kad ono, rodio se trend koji je zapravo prilično kul i lako nosiv!

Comments