Ako su crne haljine odraz elegancije, glamura i vanvremenskog odevnog komada, onda su bele haljine odevni komad koji je neizostavan u letnjem periodu. Ono što njih čini tako posebnim i drugačijim jeste sama činjenica da na pravi način mogu istaći vaš preplanuli ten, a kako se danas može naći pregršt različitih modela, ove haljine su idealan modni izbor za svaku priliku, bio to odlazak na kafu sa drugaricom, odlazak u šetnju ili, pak, večernji izlazak.

Iako nam leto još uvek nije stiglo, iskoristite ove lepe dane da prošetate gradom i nabavite za sebe jednu, dve, tri haljine bele boje, jer smo sigurni da na modele koje vam danas predstavljamo sigurno nećete ostati imune.

Haljine ravnog kroja

Haljine ravnog kroja bele boje predstavljaju jedan od najzahvalnijih modela za nošenje. Osim što su veoma ženstvene, veoma ih je lako upotpuniti adekvatnim aksesoarima, dok vam njihov lagani kroj sigurno neće smetati tokom vrelih letnjih dana.

bele haljine 1 Bele haljine koje moraš imati

Ovaj model haljina savršen je za sve devojke atletske građe, poput one koju ima Gvinet Paltrou, jer će se sitnije devojke “izgubiti” u njima, zato što ne laskaju figuri niti ističu struk, već akcenat stavljaju na lepo oblikovane ruke i noge.

bele haljine 2 Bele haljine koje moraš imati bele haljine 3 Bele haljine koje moraš imati