1/2

Svi ljubitelji mode sa nestrpljenjem su iščekivali 39. Black’n’Easy Fashion Week kako bi uživali u prestižnom modnom događaju koji prikazuje neke od najboljih kolekcija poznatih dizajnera. Iz večeri u veče, iz revije u reviju, ovaj modni događaj okuplja veliki broj zaljubljenika u modu i modne trendove koji koriste ovu priliku da se zabave, uživaju u odličnim kreacijama, ali i pronađu modnu inspiraciju za svoje autfite.

Neke od revija koje su obeležile ovogodišnji Belgrade Fashion Week svakako su revije Danice Aleksić, Eka Luxury Design, revija u čast Dejvida Bouvija, revija Ugg i druge. Ovom prilikom, publici su predstavljene originalne kreacije u kojima je svako mogao da pronađe svoju vodilju kada je stil u pitanju.

Tanja Nikolić 11 Belgrade Fashion Week 2016: Fashion event i revije (2. deo) Tanja Nikolić 51 Belgrade Fashion Week 2016: Fashion event i revije (2. deo) Zipa Yoma 11 Belgrade Fashion Week 2016: Fashion event i revije (2. deo) Zipa Yoma 31 Belgrade Fashion Week 2016: Fashion event i revije (2. deo)