Beograd je ovih dana sve lepši i lepši, što zbog lepog vremena, što zbog vas, koji ste uvek nasmejani, lepi, sa stilom i spremni da se slikate za naš Wannabe Magazine. Kako se vreme prolepšalo, svi smo postali rasterećeniji, opušteniji i spremni na zabavu, a samim tim i da to pokažemo na bezbroj načina, a na samom kraju, možda baš i stilom. Taj stil koji lovim na ulicama Beograda je protekle nedelje bilo veoma lako pronaći, a pogledajte i kako je to izgledalo.

BSC1 Belgrade Style Catcher

Način na koji se žuti vezani cvet slaže sa jednostavnom majicom je meni sasvim dovoljan iskaz stila. Sve je nekako divno skladno, a dovoljno upečatljivo. Preslatka kombinacija za svaki dan!

BSC2 Belgrade Style Catcher

Duboki šortsevi su i ovog leta must have, samo je pitanje kakav oblik najbolje pristaje vašem telu. Ljubičasto-plava nijansa košulje savršeno dopunjuje celu letnju kombinaciju. Opet, ukoliko želite još jednostavniju kombinaciju, onda duboke šortseve kombinujte sa jednostavnim atlet majicama. Ovaj tip naočara je, kao što ste verovatno primetili, oduševio Beograđane, pa ih svako ima, doduše, u različitim bojama.

BSC4 Belgrade Style Catcher

Ovakav outfit bih preporučila i za vrele letnje žurke, jer su ovakve haljine neobične i ne baš tako česte na beogradskom asfaltu, a ipak dovoljno interesantne. Bela pismo torbica rađena sa roze koncem je savršeno diskretna i prikladna za celu kombinaciju.

BSC5 Belgrade Style Catcher

Prelepa kombinacija boja, materijala i istančanog ukusa. Platforme su nezaobilazne ovog leta, a nalaze se i u ovakvoj varijanti. Zajedno sa dugačkom gužvanom suknjom predivne narandžaste nijanse i lepršavom bluzom ceo outfit je savršeno osveženje na ulicama grada. Ne plašite se da odstupite iz mase i ponesete jednu ovakvu kombinaciju, nosite je sa stilom, baš kao ova devojka.

BSC6 Belgrade Style Catcher

Evo jedne kombinacije sa sportskim prizvukom.Ukoliko vam se ne sviđaju stilovi prethodnih dama, možda je baš ovaj vaš. Sviđa mi se kako se nijanse plave uklapaju sa nijansama zelene, a slatka punđa sve lepo završava. Patike ovog stila su sve češće na Beograđanima, pa razmislite kada budete kupovali letnje patike da li bi vam ovakav model pristajao, jer je dosta jednostavan, a lep.

BSC 15222 Belgrade Style Catcher

Koralnoroze boja je apsolutni imperativ ove sezone, a ova Beograđanka ju je ubacila u malo ležerniju varijantu i uklopila sa bež. Takođe, ono što mi se dopada je mnoštvo metalnih narukvica koje možete, a i ne morate, striktno uklapati sa bojama cele kombinacije, bitno je da zveckaju na vašim rukama.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)