Rasprodaje i sniženja su u jeku ovih dana, tako da, ako imate hrabrosti, izborite se za poslednje jeftine komade odeće koja vam je zapala za oko. Ukoliko niste u tako ratobornom raspoloženju, opustite se sa najdražima na beogradskim šetalištima, kejevima i obližnjim kafićima. Pre svega toga se obucite baš onako kako se i osećate i ispunite beogradske ulice stilom i letnjom svežinom. Dok se ne odlučite kako ćete izgledati u ovim vrelim letnjim danima, poslužite se nekim predlozima sa ulica Beograda koje smo Sonja i ja ulovile prethodnih dana.

BSC31 Belgrade Style Catcher

Jednostavna majica zanimljivog printa uvek ume najbolje da osveži svaku kombinaciju, tako da izaberite nekoliko omiljenih koje ćete kombinovati u različitim situacijama. Još uvek pastelne boje osvežene su nežnom roze nijansom ešarpe na ovoj dami. Po uzoru na nju, kombinujte pastelne boje na lakim odevnim materijalima sa braon kožom na sandalama, kaišu ili torbi i dobićete savršenu letnju kombinaciju.

BSC21 Belgrade Style Catcher BSC22 Belgrade Style Catcher

Ovako izgleda kada se tri drugarice odluče da prošetaju Beogradom sa stilom. Platformama, cvetnim dezenom, laganim i prozirnim materijalima odavaćete utisak lakoće, lepršavosti, veselosti… svega onoga što leto čini. Sve je dopušteno, pa se tako i oblačite i ponašajte.

1BSC Belgrade Style Catcher

Pronađite omiljenu torbicu za svaki dan, ali u jednoj od veselih boja, kao što je ova, i koristite je u skoro svakoj dnevnoj kombinaciji, bez obzira na to da li vam na prvi pogled izgleda da se slaže ili ne. Lepota leta je baš u toj nemarnosti koja čini svaki vaš outfit apsolutno savršenim. Tako da, pustite mašti na volju.

BSC4 Belgrade Style Catcher

Evo dve ležerne muške letnje kombinacije za šetnju po gradu, ali i za odmor na moru. Najrazličitiji printovi su poželjni, jer ukoliko pripadate delu muške populacije koji ne zalazi toliko u modne vode i promatra šta je ove sezone in, a šta out, sa ovakvim look-om ne možete da pogrešite.

BSC6 Belgrade Style Catcher

Na ovoj dami mi se posebno dopada mešavina karnera na majici, sa čipkom sa marame, koji zajedno doprinose ležernoti, ali i romantičnom aspektu ovog look-a. Popunite kolekciju svojih ogrlica i narukvica i jednim ovakvim komadom nakita, pogotovo ako su u pitanju kamenčići smeđe boje, jer ih možete koristiti i zimi.

BSC5 Belgrade Style Catcher

Cveće u kosi je i ovog leta prisutno kod Beograđanki, i one to umeju da nose. Obogatite svoj stil haljinama i aksesoarima jarkih boja, jer su baš te nijanse one koje će vladati ovog leta, a i bez obzira na to, primetićete kako se lepše osećate leti kada ste okruženi veselim bojama.

Sve u svemu, trudite se da prvo budete svoji i da iskažete sebe kroz svoj stil, a ne vladajuće trendove. Nosite svoju odeću, nemojte da ona nosi vas, rekla bi Odri Hepbern (Audrey Hepburn). Pokušajmo to i da primenimo.

Do sledećeg utorka!


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Sonja Starčević – fotografija je za nju način da ispolji svu svoju kreativnost, svaku svoju emociju i svo svoje ludilo. Ako ne slika, ima osećaj da baca uspomene. Voli da upoznaje drugačije od sebe, da uči od boljih, i da sve što radi radi do same perfekcije.

Comments