BSC11 Belgrade Style Catcher

Ljubičasta je boja života, mladosti i sreće. Naoružajte se jednom ovakvom kombinacijom i bićete savršeni za pakleni jul u Beogradu.

BSC21 Belgrade Style Catcher

Ovog leta, kao i svakog drugog, morate imati u svom ormaru puno zanimljivih suknji koje najlakše možete kombinovati uz obične lagane majice, jer bilo šta komplikovano i slojevito ovih dana u Beogradu neće funkcionisati na vama.

BSC31 Belgrade Style Catcher

Cvetni dezeni i lagani materijali i teksture treba da preovlađuju u vašem garderoberu, ali morate znati i da ih dobro uklopite. Evo jednog lepog primera. Uzimajući u obzir da je fotografija od protekle nedelje, možete sebi da dozvolite i letnje čizmice pri takvim zahlađenjima. Ovih dana ne pokušavajte ovakve outfit-e.

BSC43 Belgrade Style Catcher

Evo primera da samo jedna majica zanimljivog printa može da izvuče celu kombinaciju i učini je više nego zanimljivom. Nemojte se stideti da kupite majicu koja poručuje nešto bezobrazno ili sa nje vrište letnje boje. Leti je sve dozvoljeno.

BSC51 Belgrade Style Catcher

Iako niko ne bi ovih dana nosio išta na sebi, ipak moramo da pronađemo načine da se obučemo sa stilom, ali i prikladno temperaturama. Ovakva haljina je savršena za leto u Beogradu. Kombinovana sa teksas jaknom, ukoliko zahladi, a nadamo se da hoće, savršena je za izlazak ili šetnju gradom.

BSC61 Belgrade Style Catcher

Suština stila je razlikovati se i ne plašiti se da to pokažemo. Moda nije pravilnik, a stil je umetnost koju pojedinac kroji sam za sebe. Ukoliko se vi osećate presrećno noseći neku odevnu kombinaciju, bez obzira na to da li se ona dopadala ostatku sveta ili ne, to je pravi outfit za vas. A ukoliko još i zajedno sa bliskom osobom delite mišljenje, što ne biste to i pokazali? Beogradske ulice su vaša pista! Svaka čast ovim damama.

Do sledećeg vrelog utorka!


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Sonja Starčević – fotografija je za nju način da ispolji svu svoju kreativnost, svaku svoju emociju i svo svoje ludilo. Ako ne slika, ima osećaj da baca uspomene. Voli da upoznaje drugačije od sebe, da uči od boljih, i da sve što radi radi do same perfekcije.

Comments