Sunčano, ali prohladno vreme nateralo je sve one koji su se zadesili ovih dana u Beogradu da se slojevitije oblače, ali i da pomalo puste mašti na volju kada su u pitanju odevne kombinacije. Nije teško ušuškati se u omiljenu toplu odeću i u isto vreme biti stylish i osećati se lepo. Evo kako to rade Beograđani, ali i oni koji su samo bili u poseti našem gradu u toku protekle nedelje.

1.1 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Dobre naočare, drugarice pod ruku i trk u šoping!

121 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Prepustite se slojevitim outfitima: pončoi, kaputi, jaknice, šalovi, ešarpe, dobre čizmice i torba! Izaberite šta vam dobro stoji i ne zaboravite na naočare oblika koji vam najbolje pristaje.

2.1 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Večna i nezaobilazna crna - odlučite se za nju i nećete pogrešiti!

215 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Kada želite da izgledate sofisticirano i elegantno i u dnevnoj varijanti, najbolji izbor su crna i kroj koji odgovara vašoj figuri. Crna kožna torba će se stopiti sa kombinacijom, a što se tiče obuće, dobar izbor su svakako cipele sa niskom štiklom i vrhom à la Coco Chanel ili pak moderne kožne čizmice do gležnja. Ni u jednom slučaju nećete pogrešiti.

316 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Romantičnim detaljima ispoljite svoju nežnu stranu.

Šuškava jakna praktična je za vremenske prilike nad Beogradom, ali ne zaboravite da je iskombinujete sa romantičnim hulahopkama ili diskretnom čipkom. Pravo je vreme da se naoružate svim pastelnim tonovima.

416 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Ove jeseni ne zaboravite na tufne!

Ukoliko pratite modne trendove, onaj koji verovatno ni vas nije zaobišao svakako su tufnice. Iako nisu uvek laskave, kada se dobro ukombinuju, ključ su inovativne jesenje kombinacije. Ubacite ih u crno-belu varijantu, a ostatak outfita neka bude što jednostavniji kako bi tufne došle do izražaja.

513 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Nezaobilazni džins u jesenjoj varijanti.

Kombinacija kožne jakne sa zanimljivim džemperom nesvakidašnje kragne biće dobitna ove jeseni! Dobre naočare i lep osmeh samo su bonus!

6.6 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Kožna jakna ne namerava da uskoro izađe iz mode!

Ove jeseni budite smeli u pink kaputu, u kombinaciji sa sivom. Pravo je vreme za čizme na štiklu, jer kada nas sustigne poledica, možemo da se oprostimo sa ovom obućom.

76 Belgrade Style Catcher: Jesen u Beogradu

Pastelne boje u elegantnoj kombinaciji.

I ne zaboravite, ukoliko idete na sigurno – bež je svake godine boja jeseni! Naoružajte se jednim ovakvim trenč kaputom i dopunite ga slatkom clutch torbicom i velikim minđušama radi sofisticiranijeg utiska.

Neka vas hladnije vreme ne ograničava – trudite se da se dobro osećate u svojoj koži i da uvek budete obučeni sa stilom. Zavladajte beogradskim ulicama kao modnom pistom!

Do sledećeg utorka!


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments