16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Pogledajte kako su izgledali modeli na beogradskim modnim pistama na otvorenom i kako su izneli svoj stil. Iako beogradsko vreme voli da se šali sa nama i pošalje nam kišu kad smo očekivali sunce, to ne znači da i stil mora da se sapere sa beogradskih ulica. Ovog maja ne zaboravite da u svoj ormar ugurate i neke baletanke letnjih, vedrih boja, kao i neizbežne prugice, a shvatićete i zašto i kako.

tn Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Sam pogled na ovu devojku asocira me na one slatke bezobrazne učenice koje su skratile “uniforme” da bi im se videla kolena. Sve je tu, i školska torba i nadkolenice, kao i slatke cipelice. Vintidž, a moderno! Pokažite da umete da izađete iz kalupa koji sačinjavaju polugole Beograđan, čedno i zavodljivo!

26 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Crno-bela kombinacija je uvek pun pogodak. Nikada nećete pogrešiti, poželjno je da preterate sa narukvicama u istim bojama, jer sve opet izgleda skladno, pristojno i moderno. Prugice i baletanke nagoveštavaju leto, iako su crne boje.

36 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Ne treba vam ništa ako imate ovako divan aksesoar koji vas drži za ruku i slatko se smeši. Mislim da bi sva ostala objašnjenja bila suvišna!

44 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Ležerna muška kombinacija koja i dalje odiše stilom majske nedelje popodne. Nabavite par ovakvih patika, zanimljiv duks, nabacite osmeh na lice, i gotovo!

52 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Evo jedne prave letnje varijante. Nežno roze pantalone (iako bih ja preporučila drečavije) odlično su sparene sa majicom sa printom u tim sličnim nijansama čija razuzdanost je obuzdana ovim predivnim sakoom na prugice. U nekoj večernjoj prilici odlično bi prijanjano i uz vašu malu crnu haljinu, a opet neizbežan je u kancelarijama i na sastancima, tako da nemojte da mislite da vam ne treba.

62 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Ove dve drugarice sa savršeno uklapaju za popodnevnu šetnju beogradskim ulicama, ali možemo primetiti da je jedna već hrabro zakoračila u leto, a druga i dalje ostaje verna zagasitim bojama zime i ranog proleća. Naravno, evo pruga opet (must have su ove sezone), a žute baletanke su savršeni izbor i najprikladnije za ovu kombinaciju i vreme.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Sonja Starčević – fotografija je za nju način da ispolji svu svoju kreativnost, svaku svoju emociju i svo svoje ludilo. Ako ne slika, ima osećaj da baca uspomene. Voli da upoznaje drugačije od sebe, da uči od boljih, i da sve što radi radi do same perfekcije.

Editors choice