Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Pogledajte kako su izgledali modeli na beogradskim modnim pistama na otvorenom i kako su izneli svoj stil. Iako beogradsko vreme voli da se šali sa nama i pošalje nam kišu kad smo očekivali sunce, to ne znači da i stil mora da se sapere sa beogradskih ulica. Ovog maja ne zaboravite da u svoj ormar ugurate i neke baletanke letnjih, vedrih boja, kao i neizbežne prugice, a shvatićete i zašto i kako.

tn Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Sam pogled na ovu devojku asocira me na one slatke bezobrazne učenice koje su skratile “uniforme” da bi im se videla kolena. Sve je tu, i školska torba i nadkolenice, kao i slatke cipelice. Vintidž, a moderno! Pokažite da umete da izađete iz kalupa koji sačinjavaju polugole Beograđan, čedno i zavodljivo!

26 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Crno-bela kombinacija je uvek pun pogodak. Nikada nećete pogrešiti, poželjno je da preterate sa narukvicama u istim bojama, jer sve opet izgleda skladno, pristojno i moderno. Prugice i baletanke nagoveštavaju leto, iako su crne boje.

36 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Ne treba vam ništa ako imate ovako divan aksesoar koji vas drži za ruku i slatko se smeši. Mislim da bi sva ostala objašnjenja bila suvišna!

44 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Ležerna muška kombinacija koja i dalje odiše stilom majske nedelje popodne. Nabavite par ovakvih patika, zanimljiv duks, nabacite osmeh na lice, i gotovo!

52 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Evo jedne prave letnje varijante. Nežno roze pantalone (iako bih ja preporučila drečavije) odlično su sparene sa majicom sa printom u tim sličnim nijansama čija razuzdanost je obuzdana ovim predivnim sakoom na prugice. U nekoj večernjoj prilici odlično bi prijanjano i uz vašu malu crnu haljinu, a opet neizbežan je u kancelarijama i na sastancima, tako da nemojte da mislite da vam ne treba.

62 Belgrade Style Catcher: Jeste li spremni za leto?

Ove dve drugarice sa savršeno uklapaju za popodnevnu šetnju beogradskim ulicama, ali možemo primetiti da je jedna već hrabro zakoračila u leto, a druga i dalje ostaje verna zagasitim bojama zime i ranog proleća. Naravno, evo pruga opet (must have su ove sezone), a žute baletanke su savršeni izbor i najprikladnije za ovu kombinaciju i vreme.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Sonja Starčević – fotografija je za nju način da ispolji svu svoju kreativnost, svaku svoju emociju i svo svoje ludilo. Ako ne slika, ima osećaj da baca uspomene. Voli da upoznaje drugačije od sebe, da uči od boljih, i da sve što radi radi do same perfekcije.

Editors choice