Težim ka tome da svaki Style Catcher bude raznolik, raznobojan i što zanimljiviji, jer nismo i ne možemo svi biti isti. Ali nekako, svakodnevno, možemo da uočimo na ulicama Beograda bezbroj ljudi koji kao uniformisani, slepo, po pitanju stila, ostaju u devedesetima. Možda se, jednostavno, plaše da iskoče iz mase pokornih pratilaca mode naših dragih poznatih ličnosti (čitaj: pevaljki). Ali, ipak može da se pronađe i po koji izuzetak. I šta god da je po sredi, treba da cenimo kada neko kroz svoj stil odevanja izražava svoju ličnost, osećanja i trenutno raspoloženje. Za to su uglavnom zadužene boje, ali mogu se pronaći i različiti aksesoari koji to prelepo opisuju. Pogledajte kako izgledaju Beograđanke kroz moj objektiv, protekle nedelje.

cats Belgrade Style Catcher: Last Week of April

Pošto nam se polako, ali sigurno približavaju visoke temperature i sparni beogradski dani, par jednih ovakvih pantalona je više nego prikladan. Ponekad je prijatnije nositi landarave pantalone (naravno, u opuštenoj varijanti) nego uske suknje i šortseve. Detalji veoma često čine suštinu celog outfit-a. Zanimljive ogrlice, narukvice i prstenje (koji ne moraju da budu preskupi) začiniće celu kombinaciju, i uz njih ćete uspeti mnogo bolje da prenesete svoj stil.

cats 1 Belgrade Style Catcher: Last Week of April

Ne moraju uvek mršave čivavice da budu glavni modni dodatak. Dopustite da ovakvo jedno kučence prošeta vaš stil uličicama grada i bićete više nego zapažene. Nijedan modni detalj niti krpica ne može da zameni stil kojim odiše ovakav jedan tandem, iako ovaj kombinezon zaista izgleda prelepo.

cats 2 Belgrade Style Catcher: Last Week of April

Mešajte stilove i na taj način iskažite sebe i svoj stav. Kombinujte starke sa nežnim letnjim haljinicama, mašnicama i širokim osmehom. Razbijte rutinu i svakidašnjicu uz jedan ovakav look. Iako je u pitanju jedna mlađa dama, u nekoj ležernijoj varijanti i malo starije Beograđanke treba da se osmele na ovakav jedan veseli i razdragani izgled.

cats 3ll Belgrade Style Catcher: Last Week of April

Ovog proleća je najbitnije pronaći sako dezena, boje i kroja koji vam najviše odgovara, jer ga možete uklopiti i u svakodnevnu poslovno/ležernu varijantu, ali i za neku večernju. Takođe, ponovo stavljam naglasak na stilizovane, kvalitetne i lepe naočare, jer beogradsko sunce već polako počinje da zamara. Cvetne baletanke ne moraju pod obavezno da budu uklopljene sa istim bojama, bitno je samo da se slažu uz torbu, ostatak pustite mašti na volju.

cats 4 Belgrade Style Catcher: Last Week of April

Naočare cvetnog dezena i oblika koji vam odgovara sparite sa bilo kakvom odevnom kombinacijom, jer su one te koje stavljaju pečat na ceo look. Nezavisno od raspoloženja uvek ćete ostaviti dobar prvi utisak.

cats 5 Belgrade Style Catcher: Last Week of April

Tigraste helanke se mogu odlično uklopiti uz jednobojni pončo i čizme do kolena. Evo kako izgleda predah od posla atipičnih Beograđanki.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Comments