Beograd neće nikada biti ono što možemo da uhvatimo fotoaparatom na ulicama Pariza, Milana ili Njujorka posle ili pre svakodnevnih revija. Nikad ne reci nikad, ali u svakom slučaju, ne skoro. Ne može jedan Beograd da se poredi sa nekakvim modnim metropolama. Ne može, a ja to ni neću, zato što su Beograd i Beograđani mnogo, mnogo više.

Imati stila, voleti sebe i biti nasmejan danas, sada i uvek je nešto u čemu su Beograđani najbolji, jer oni ono što nose, nose sa stavom, bez obzira na to da li ih na vratu bocka neka skupa etiketa ili ne. Mentalitet i način razmišljanja naših ljudi je potpuno drugačiji. Oni crpe inspiraciju za svoje oblačenje u različitim stvarima, a ne tako što se obgrle skupom garderobom. Uspevaju da nađu smisao u svakodnevnim sitnicama, detaljima i životnim radostima. To je ono što nas tera napred. Pogotovu kada nas proleće motiviše da budemo inovativni i razmaženi po pitanju odevanja!

Beogradsko proleće nas polako već opčinjava i mazi zubatim suncem, a autfiti na ulicama našeg grada počinju da ocvetavaju i da se šarene sa primesama poneke kapi kiše i crne, braon i sive boje. Pogledajte kako su nas Beograđanke ove nedelje iznenadile!

189525 10150178442060087 753360086 8248266 4832005 n Belgrade Style Catcher: mart i sunce

Žuta zrači mladost, lepotu i sreću. Kombinujte je sa cvetnim i šarenim delovima odeće sa primesama nekog zanimljivog nakita. Osećajte se ležerno, prijatno i radosno. Stavite omiljene naočare, nasmejte se i šarmirajte!

210 Belgrade Style Catcher: mart i sunce

Zanimljivi oblici naočara su modni imperativ ovog proleća/leta. Za vid ili sunce, ali u svakom slučaju pokušajte da ih ukombinujete u svoj stil ovih meseci. Bićete prezadovoljni! Topli dugački džemper za svaki slučaj nositi uz sebe je proleće još uvek sumnjivo, a ako se pitate kakav, sa ovakvim bojama i dezenom nikada nećete pogrešiti!

311 Belgrade Style Catcher: mart i sunce

Cvetno, šareno, a ipak oprezno i učtivo. Cveće u kosi sa čizmicama, roze i braon nijanse se savršeno slažu i odišu skladom. Smelo kombinujte komade iz zimskog dela ormara sa letnjim krpicama, ovo je savršen period za to, osećaćete se neodoljivo!

4444 Belgrade Style Catcher: mart i sunce

Jesenji outfit koji se može primeniti i ovih dana. Džins, čizme do kolena i krzno nosite sa stavom i u šetnji sa drugaricama, ali i na posao/na fakultet.

555 Belgrade Style Catcher: mart i sunce

Sako, cvetne pantalone i braon čizmice svaki komad za sebe ne izgledaju zanimljivo, ali zajedno čine neverovatan sklad. Pokušajte da nađete što više zanimljivog unikatnog nakita ili pak pokušajte samo nešto da napravite, nije teško, igrajte se!

666666 Belgrade Style Catcher: mart i sunce

Tmurne boje su ipak ostale na ulicama Beograda ali ipak malo vedrije i lakše. Počastite sebe nekim ovakvim mantilićem koji možete primeniti u više godišnjih doba. Praktično!


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Comments