Napokon, mart! Nadam se da ste posle ove duge i hladne zime spremni za – proleće! Šetajući gradom, bila sam srećna da napokon ugledam nasmejana lica, bolje raspoloženje – a uz to i maštovitije i šarenije kombinacije. Volim proleće, jer se posle monotonije crne i braon koja traje nekoliko meseci ponovo mogu videti vedrije, življe boje. To sam i pokušala da vam predstavim ovaj put. Budite maštoviti, birajte odeću koja će vam popraviti raspoloženje i koja će vas terati da se nasmešite – detalji poput ogrlice u obliku crvene jabuke ili nekog zanimljivog broša savršeni su za to.

Uživajte!

15 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

”Kanađanke” su ove zime prosto opčinile Beograđane, kombinujemo ih sa raznovrsnim stilovima i trendovima, a ipak nam dobro stoje. Puno ogrlica i ova traka za kosu su me opčinili. Roze džemperčić najviše doprinosi ovoj girlish kombinaciji. Preslatko!

25 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

Detalji su najbitniji deo svake odevne kombinacije. Ne treba preterivati, ali poneki od ovih broševa, prstenja, narukvica ili ogrlica bi savršeno upotpunili vaše svakodnevne izglede.

37 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

Ležerna kombinacija, sa divnom zelenom bojom koja je razbila monotoniju crne.

43 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

Mnogo mi se sviđa kaputić, ali i crna haljinica sa belim sitnim srcima je savršen komad ove zime. Upotpunjena pink torbom, čiji oblik je odličan za svakodnevnu upotrebu, savršeno razbija crnilo!

52 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

Pelerine su tako stylish! Pogotovo ovakva, jednobojne umeju da budu dosadne. Uz ovakvu torbu i tople čizme, spremni ste za hladan zimski dan.

62 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

Kapice je uvek zanimljivo nositi, čak i kada nije minus. Ogromni šalovi i ešarpe su ti koji mogu da izvade celu kombinaciju čak i kada nismo zadovoljni kako smo se obukli, bitno je samo kako ih nosimo. Isto tako i naočare su nezaobilazni komad koji je uvek potreban, što radi vida tako i stilski. Sa ovakvom jaknom jasno je da moda može biti ujedno i topla i udobna.

73 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

Kolorit je ove sezone apsolutni hit! Nemojte brinuti da li na sebi imate više od tri boje ili pokušavati da sve sparite, oblačite se kako se osećate, a to je nadamo se samo sreća, sreća, radost sa puno boja.

81 Belgrade Style Catcher: mart, napokon!

U svakodnevne kombinacije morate ubaciti dozu maštovitosti i radosti. Crni lak kombinujte svaki dan i noć, uz apsolutno sve, nećete pogrešiti! Čizme iznad kolena su mi pobednički komad ove zime koja, nadamo se, uskoro polako zalazi.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Comments