Dok se sve nijanse žute, braon i narandžaste prelivaju po našem gradu, pokušajte da uhvatite poslednje daške lepog vremena i uživajte u Beogradu sa stilom!

17 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Izvucite iz starih stvari savršeno moderne lenonke i spremni ste za grad!

Što se tiče ličnog stila, najbolje bi bilo da je upravo takav, ličan, originalan i beskrajno maštovit. Kombinujte stvari koje najviše volite u svom ormanu. Spajajte nespojivo i svemu dodajte nešto svoje. Nosite vintage a monotoniju crne i sive obavezno razbijte jednim jednobojnim komadom. Splash Of Color.

25 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Ukoliko vas naša patrola sretne na ulici, ne zaboravite da uzmete svoj “I ♥ Wannabe” bedž!

Zanimljiva kapica u stanju je da upotpuni, ali i ublaži grubost rokerskog šika i idealna je za ove hladne dane, a aksesoar u vidu bedža odlično pristaje mlađima i osvežava svaku vrstu outfit-a.

35 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Uz stajliš look, naravno, obavezan je i pozitivan stav.

Što se tiče muškaraca, ukoliko pratite trendove pokušajte da se na njih ne ograničavate. Ovaj deško je primer nekoga ko ih prati, ali ih je ukombinovao po svom izboru i ukusu. Karirano i palete sivih nijansi idealne su za ovu jesenju sezonu, a uz duboke čizme pristaju savršeno!

45 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Osmeh, baš kao i ključeve, nikada nemojte da zaboravite kod kuće!

Prirodne boje poput bež, maslinaste i braon nijansi u vidu diskretnih detalja izuzetno su ženstvene i tople. Šešir sa velikim odbodom je kako praktičan tako i u isto vreme izuzetno sofisticiran i elegantan. Daje ženstvenu notu basic komadima, poput rolke i džinsa.

55 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Zarazite slučajne prolaznike svojom pozitivnom energijom i širokim osmehom…

65 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

…a, ako slučajno zaboravite, “I ♥ Wannabe” bedževi će vas na to podsetiti!

U neobaveznu šetnju sa drugaricama krenite naoružane pozitivnom energijom, sočnim tračevima, ali i sa stilom! Budite umerene u svemu. Pastelne nijanse, teget, kao i različiti tonovi oker boje su nezaobilazni svake jeseni, ali pokušajte da, poput ovih dama, svaki svoj look upotpunite trendi komadima vladajuće sezone.

75 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Ostavite utisak osobe od stila smelo kombinujući različite trendove.

Dok nas još uvek nije zarobilo hladno vreme u tople jakne, pokušajte da kombinujete sakoe različitih tekstura i boja u svakodnevnim dnevnim i večernjim prilikama.

82 Belgrade Style Catcher: Novembarska zrela jesen

Plitke čizme na visoku potpeticu odlične su za poslovne varijante.

Pantalone visokog struka su odavno prevazišle druge modele i mogu se nositi svake sezone, sada je samo pitanje kako ćete ih uklopiti sa ostatkom kombinacije. Inspirisani ovim primerom, predlažemo da dok još uvek vlada romantično jesenje, ili bolje rečeno prolećno vreme, u svoj dnevni look ubacite poveću ešarpu ili pončo, koji će učiniti da se osetite posebno.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments