Prošetajte sa nama kroz fotografije Beograđana sa stilom i usput pronađite neku inspiraciju za vaše odevne kombinacije ove jeseni i zime.

BSC 1 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Beograđanka sa stilom

Povedite ljubimca u šetnju i ujedno prošetajte svoj stylish jesenji outfit. Ušuškajte se toplim šalom ili ešarpom kvalitetnog materijala koja se slaže sa neobaveznim modelom kape. Nemojte previše da razmišljate dok kreirate svoj look u jesenjim i zimskim danima, nego se obezbedite ključnim komadima: kvalitetnim kaputom u omiljenoj boji i kožnim čizmama, dok će ostatak kombinacije sam po sebi da se “skroji”.

BSC 2 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Pepito kombinacija i crveni kaiš učiniće vas stylish mamom

Da stil ne zna za godine pokazuje porodična fotografija na kojoj ćerka izgleda poput zvezde kataloga za najmlađe. Šešir glavu čuva ali i savršeno dopunjava ponekad monotone odevne kombinacije za hladne dane. Kaputić sa duplim kopčanjem je idealan izbor za vaše mališane, jer osim što greje – vaši najmiliji će izgledati svetski.

BSC 3 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Beograđanka koja se ne stidi da pokaže svoj stil

Umešnost slojevitog oblačenja vam najviše može pomoći u ovim toplijim jesenjim danima. Ukoliko još uvek niste, pazarite crne tople hulahopke ili helanke koje možete da kombinujete u raznim prilikama.

BSC 4 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Udobno, toplo & stylish – ovakve čizme su imperativ sezone

BSC 5 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Drugaricu pod ruku, kafu u šake i uživajte u svežem vazduhu i popodnevnoj šetnji

Tonovi koje viđamo u prirodi su uvek dobitna kombinacija, te se poigrajte njima. Čizmice sa printom i mašnama će vašu odevnu kombinaciju učiniti zabavnijom, a crni kaput sa pantalonama boje senfa je apsolutni must have.

BSC 6 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Naočari za vid su šik detalj

Apsolutni hit sezone su čizmice sa krznom, koje najčešće viđamo u kombinaciji sa crnim ili smeđim kaputićima. Savršen sklop jesenjih nijansi dopunite kvalitetnim denim komadom, a vuneni aksesoari u vidu ešarpi i kapa su odličan izbor za zimske dane.

BSC 7 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Istaknite jedan komad

Jarki kaputić u fuschia boji obogaćen oversized ešarpom sa karo printom, izdvojiće vas iz monotonije decembra. Čizmice preko kolena, torbica u Chanel stilu i neobična frizura su uvek u trendu. Romantična frizura i osmeh će ugrejati sve oko vas.

BSC 8 Belgrade Style Catcher: Prvi dani decembra

Ležerna pletenica je uvek u trendu


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments