Ovih dana teško je pronaći prave primere stila u Beogradu, kada se svi trude da se zaštite od sve jače zime pa i ne obraćaju pažnju na modu. Ali kada se magla podigne a Sunce bojažljivo obasja beogradske ulice, mi uspemo da skrojimo novi Belgrade Style Catcher. Svaka nedelja predstavlja novu avanturu kada je BSC u pitanju.

BSC 13 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Sa crnim, kožnim i kvalitetnim čizmama nikada ne možete da pogrešite u kreiranju look-a

Jake i nepredvidive boje u hladnim jesenjim danima odišu toplinom, a doprinose skladu i prefinjenoj jednostavnosti outfit-a. Ušuškajte se u omiljenu ešarpu, zaštite se štrikanom kapom i sve to začinite tajanstvenim oblikom naočara koji je savršen za zimski period.

BSC 22 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Neobavezno, a sa stilom!

Ležeran i sportski izgled uvek možete da kombinujte sa neizbežnim “kanađankama”, ali i da začinite kapom omiljenog kroja.

BSC 32 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Obratite pažnju da ove zime vašim ljubimcima ne bude hladno, ali i da budu moderni!

Povedite u šetnju svog ljubimca i pustite ga da pozira za vas kada slikamo za “Wannabe Magazine”.

BSC 42 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Spremite se za zimu sa stilom!

Pastelne nijanse ne moraju nužno da budu dosadne. Različiti printovi na zimskim materijalima mogu učiniti vaš stil estetski pogodnim, a usto vreme nećete se smrzavati na beogradskih nekoliko stepeni.

BSC 52 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Neka vaš izgled odiše profesionalnošću sa stilom!

Pozna jesen idealna je za kombinovanje izuzetno tamnih nijansi, poput teget i tamnozelene. Monotonija se razbija nekim svetlim detaljem ili, recimo, jednostavnim komadom poput košulje u beloj boji. A kako da dopunite svoj boyish look? Nema boljeg rešenja od oxfordica!

BSC 62 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Ravan kroj pantalona savršeno se uklapa sa oxfordicama

BSC 72 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Slojevi, slojevi, slojevi!

Kape, šalovi, jakne i mnogo detalja. Mnogo boja i aksesoara različitih stilova su mač sa dve oštrice, ali idealno kombinovanje boja i detalja koji idu uz vašu ličnost nekad mogu biti zaista dobitna kombinacija. Ne plašite se da pomešate materijale – oni doprinose komplesknosti outfit-a!

BSC 81 Belgrade Style Catcher: Stiže zima

Ne zaboravite na svoje roze "kanađanke"!

Dokaz da i u ovim hladnim danima, pretežno letnji trend color-blocking nije zaboravljen! Sa pink džinsom i braon kožom nema greške a rese su savršen detalj. Ešarpa zanimljivog printa koja na sebi ima bar jednu nijansu koja se poklapa sa nekim delom outfit-a, idealan je aksesoar, koji izgleda veoma šik i mladalački.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments