Prošvrljali smo ulicama oblačnog, ali uvek “raspoloženog” Beograda istražujući stil naših sugrađana, a rezultat ove modne potrage imaćete prilike da vidite u narednih deset fotografija. Nama se dopalo u kakvim odevnim kombinacijama Beograđani “šetaju” kroz februar, i zaslužuju sve pohvale za šarm i originalnost. A vama?

Savršene kombinacije za špartanje kroz grad. Popularne kanađanke, puno trikotaže i svevremeni džins: opušteno i cool.

slika 131 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Odlično stilski usklađeni

Crne pantalone su idealan komad garderobe za kombinovanje, kao i obična, plava košulja, pa ih uvek treba imati u ormaru. Zajedno čine jednu basic kombinaciju, koja propraćena adekvatnim aksesoarima – izgleda veoma lepo. Upravo se devojka sa slike odlično poigrala modnim detaljima, pa bajkerske čizme, debeo, pleteni šal i čuvene rejbanke daju pravu notu čitavoj priči.

slika 231 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Jednostavno, ali i originalno

Ukupan utisak je skroz simpatičan. Casual, slojevita kombinacija idealna za zimske dane, sa lepim trikotažnim detaljima, zanimljivim čizmicama i pantalonama u “osvežavajućoj” boji.

slika 324 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Šarmantno i sa stilom

Svaki pravi muškarac treba da ima kvalitetan crni kaput, a i kanađanke su uglavnom dobro rešenje. Sviđa nam se i izbor nesvakidašnjih patika koje “razbijaju” zimsko sivilo, a posebno u kombinaciji sa teget mantil-jaknom.

slika 418 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Pozdrav za simpatične momke

Šeširić, jaknica, rukavice – fantastično! Drugi izbor tašne i kvalitetniji džins u tamnijoj boji učinili bi kombinaciju neodoljivom.

slika 517 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Palac gore za rukavice u predivnoj, modernoj smaragdno zelenoj boji

Svetski outfit. Čestitamo na hrabrosti u izboru neobične boje kose i frizure. Igra različitih nijansi braon na čizmama, kaputu i vintage tašni dala je lep efekat.

slika 618 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Smelost se ponekad isplati

Bajkerske čizme su se nametnule kao must have obuća ove zime i tu nema greške. Jakna sa upečatljivim printom i bogatim krznom je divan izbor kada želite da vam bude toplo, a da stila ne manjka. Nedostaje veća tašna lepšeg oblika da bi stajling bio ocenjen najvišom ocenom.

slika 714 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Bajkerske čizme kao must have

Military stil jedan je od najvećih trendova sezone, te su vojničke pantalone svakako fenomenalan izbor. Sve ostalo je, manje-više, promašaj. Bio je neophodan drugačiji izbor čizama i tašne, te majice, možda čak i jakne.

slika 813 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Vojničke pantalone su veoma efektne, ipak treba voditi računa kako se kombinuju

Crvena boja ponovo vlada modnim pistama, pa je kaput u toj boji sigurno poželjan komad u ženskom garderoberu. Pohvale i za trikotažnu tuniku u zlatkastoj boji, lepu tašnu i bajkerke. Zamerka ide na šorts i grilonke, celu priču bolje bi zaokružile crne helanke.

slika 911 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Crveni kaput uvek je pravo osveženje u stilu svake dame

Teget boja je dobra alternativa za crnu i ovde se lepo uklopila uz sjajan kaput u military stilu i braon kaubojke. Sve u svemu: veoma trendi, a sa ličnim pečatom.

slika 1011 Belgrade Style Catcher: U korak sa svetom

Šik i trendi kombinacija

Fotografije: Ana Petrović

Prethodne tekstove iz rubrike “Belgrade Style Catcher” možete pogledati ovde.


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

 

Comments