Iako su hladniji dani zavladali beogradskim ulicama, to ne znači da treba da se stopimo sa sivilom i maglom koja vlada ovih dana. Baš suprotno! Učinite da se svaki dan osećate posebno, kombinujući svoje omiljene komade odeće i izražavajući svoj stil. Budite kreativni, smeli, veseli! Ne dajte da vas savlada zimska depresija i monotonija.

Ukoliko imate manjak inspiracije, pogledajte šta smo Anđela i ja za vas pripremile ove nedelje i ugledajte se na ove smele Beograđane sa stilom!

BSC 111 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Izrazite vedru crtu vaše ličnosti jednim ovakvim maštovitim izgledom!

Color block trend ne jenjava ni nakon leta, samo ako umete pravilno da ga koristite. Nabavite ceger sa likom neke od vaših omiljenih zvezda i upotpunite svoj look. Sako je neizbežan komad svake sezone, tako da ako još uvek niste naučili da ga kombinujete, što pre ga unesite u vaš svet mode.

BSC 12 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Utoplite se u svom omiljenom zimskom kaputu!

U hladnim novembarskim danima zimski kaput je nešto što je neizbežno. Ide odličnouz kožne čizme i basic komade poput obične bele majice i bež pantalona. Ukoliko ste hrabriji pri odabiru ovog obaveznog komada za predstojeću zimu, odlučite se za tvid. Oštar kroj, uz ovaj tradicionalni britanski materijal, izgleda mladalački, a u isto vreme je tako klasičan!

BSC 21 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Šešir na glavu, osmeh na lice i pravac šoping!

Ukoliko je imate, ovo je pravo vreme da počnete da je uklapate u svoje odevne kombinacije. Bunde su tako tople, a u isto vreme glamurozne. A ako tek planirate jednu da pazarite, ne zaboravite da tražite samo od veštačkog krzna (faux fur). Cipele, čizme do gležnja, a i one do kolena su ove sezone popularnije sa resama. Isti trend važi i za torbe. Budite smele!

BSC 31 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Sve sa resama je trendi!

BSC 41 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Unesite malo boje u sumorne novembarske dane !

Ukoliko vas hvata nostalgija za letom koje je proletelo, u ovu zimsku melanholiju ubacite malo boje u obliku plavih pantalona. Iskoristite svoje bele starke dok još možete. Kratak kaput u crnoj bolji idealan je komad za svakog muškarca. A kada birate naočare za vid, zašto od njih ne biste napravili ujedno i moderan aksesoar?

BSC 51 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Uvucite se u vunu i prskosite zimi!

Kombinacija izuzetno tamnog teksasa sa belim džemperom krupnog tkanja odličan je izbor za sve muškarce za šoping pre i za vreme zimske euforije. Komad kakav je ovaj džemper odlično pristaje svim generacijama. Krupno tkanje je više nego praktično kada živa u termometru naglo opadne.

BSC 61 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Umetnost slojevitih outfita na delu.

Kombinujte različite vrste materijala, bez obzira na to što nas zima sustiže. Providna tekstura ove suknje može se primeniti i na malo deblje helanke, te će te u isto vreme biti i stylish a neće vam biti hladno. Šljokice, štrac, zlatno, srebrno – sve što sija, ove sezone dolazi u obzir! Pokušajte sa jednim ovakvim neutralnim look-om dopunjenim majicom čiji odsjaj se prelama na svetlu.

BSC 9 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Zdrava doza samopouzdanja pružiće vam priliku da odlično iznesete i sportsku kombinaciju.

Ukoliko ste za nešto opušteniju varijantu onda kada ste spremni za šoping, idealna kombinacija bi bio sivi duks, dobar izbledeli teksas i crna kožna jakna. Monotoniju boja razbijte patikama živih nijansi i dezena, a outfit upotpunite aksesoarima poput zimske kape i štrikanog šala. Evo kako to radi poznati stilista, Nenad Janjatović.

BSC 71 Belgrade Style Catcher: U potrazi za stilom!

Za koju god odevnu kombinaciju da se odlučite, bitno je da je nosite sa stavom!

Prva fotografijaAndrej Josifovski


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments