Verovatno vas ovih dana, kao i mene, ovo veoma čudno vreme u Beogradu nervira. Taman kada smo osmislili sve letnje kombinacije i počeli da ih konzumiramo, morali smo da se vratimo u gumene čizme i jakne. Ali se zato sada opustite i pogledajte kako su izgledale Beograđanke onih nekoliko dana kada ih je sunce radosno milovalo.

BSC 1 Belgrade Style Catcher

Mešanje boja na veoma zanimljiv način mi je odmah privuklo pažnju na ovu gospođicu. Ležerne pantalone sa sakoom iz koga viri tigrasti print zajedno sa crvenom ešarpom izgleda osvežavajuće. Ponekad nije na odmet pustiti mašti na volju, jer ono što mislite da nikada ne bi izgledalo lepo, možda baš na vama bude odlična kombinacija. Sve je u tome kako se nosite.

BSC 2 Belgrade Style Catcher

Fluorescentna pink, ali sa merom, tako se nosi ta boja! Crni sako je neizbežan, pogotovu ovog proleća, jer kao što sam već pominjala, možemo ga umešati u svaki stil. Obezbedite sebe sa majicama sa interesantnim printom, jer rešavaju problem kada ne znate šta da obučete ispod sakoa.

cvet Belgrade Style Catcher

Evo jedne romantične kombinacije za svaki dan. Uklopljena sa torbom prelepe boje iznenađujuće dobro upotpunjuje ceo outfit. Ne morate uvek poštovati pravilo da se cipele i torba/tašna moraju slagati, jer jedan ovakav primer to odlično poriče. Svoju staru teksas jaknu upotpunite nežnim cvetom i spremni ste za proleće/leto 2011. Čipkana suknjica mi se najviše dopada, vama?

ikkl Belgrade Style Catcher

Ukoliko već niste, odmah se odlučite koje razdragane boje će vladati na vašim noktima ovog leta. Ovde možemo da vidimo atipičnu svetloplavu nijansu, jer su frenč i crveni nokti već postali klasika i pomalo dosadni. Takođe, pored laka za nokte, izaberite i XL prsten koji će vam se slagati uz svakodnevne kombinacije, ali će upotpuniti i neku večernju varijantu.

kloikl Belgrade Style Catcher

Verovatno ste primetili da gumeni satovi i dalje vladaju ili su čak još popularniji, tako da ne propustite da ih uklopite uz neku ležernu kombinaciju. Zanimljivo prsluče možete kombinovati i sa košuljama ukoliko je u pitanju malo ozbiljnija varijanta, ali je i u ovom slučaju sve lepo ispalo. Pogledajte kako roze ešarpa ostavlja fantastičan pečat na celi outfit.

img8155u1 Belgrade Style Catcher

Pored sakoa, ovog proleća možete se poslužiti i tankim mantilima koji će vas zaštiti od vetra, ali ćete se, u isto vreme, u njima osećati i moderno.


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Sonja Starčević – fotografija je za nju način da ispolji svu svoju kreativnost, svaku svoju emociju i svo svoje ludilo. Ako ne slika, ima osećaj da baca uspomene. Voli da upoznaje drugačije od sebe, da uči od boljih, i da sve što radi radi do same perfekcije.

Comments