5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

U domu poznate glumice Meg Rajan (Meg Ryan), dominira bela boja, i drvo koje čitavom prostoru daje neprevaziđen osećaj topline i elegancije. U dnevnoj sobi nalazi se crno – bela garnitura i kamin koji u zimskim noćima ambijentu daje romantičnu notu. Prostorija je dosta svetla, zahvaljujući širokim prozorima sa klasičnim zavesama.

Pri samom ulasku u ovaj elegantan dom uočićete veliko ogledalo, a na svakom koraku dekoraciju u vidu cveća, na stolu, komodi ili pored vrata. Kuhinja takođe, poput dnevne sobe, ima dosta svetlosti. U njoj ćete prvo uočiti starinski radni sto i jednostavne lustere. Iz trpezarije možete izaći u baštu i uživati u pogledu na vinograde.

Picnik collage16 Beli kutak Meg Ryan

Dizajnerka enterijera Marša Rasel (Marsha Russell) je pomogla Meg oko dekoracije čitave kuće. Za jedan magazin koji se bavi uređenjem enterijera Marša govori: “Meg je želela da na sebi specifičan način ugodi kada se radi o dizajnu enterijera. Želela je u isto vreme da postigne eleganciju i jednostavnost. Insistirala je na tome da svaka soba obezbedi dovoljno prirodne svetlosti.”

2212 Beli kutak Meg Ryan celebrity homes photos meg ryan 03 Beli kutak Meg Ryan celebrity homes photos meg ryan 08 Beli kutak Meg Ryan

U kupatilu su zagarantovani momenti uživanja. Prostor je velik, a elemenata taman koliko treba. Kada se u ovu kuću Meg uselila ona je bila mračna i sa crvenim zidovima. Interesantno je da su novi elementi u kući izrađeni od drveta i to ručno. Za svoj kutak glumica kaže da je u isto vreme romantičan i udoban. Takođe, svakog novog dana izmeni nešto u svom domu i time svoj životni prostor učini još udobnijim.

661 Beli kutak Meg Ryan 552 Beli kutak Meg Ryan
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice