5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Beli kutak Meg Ryan

Beli kutak Meg Ryan

U domu poznate glumice Meg Rajan (Meg Ryan), dominira bela boja, i drvo koje čitavom prostoru daje neprevaziđen osećaj topline i elegancije. U dnevnoj sobi nalazi se crno – bela garnitura i kamin koji u zimskim noćima ambijentu daje romantičnu notu. Prostorija je dosta svetla, zahvaljujući širokim prozorima sa klasičnim zavesama.

Pri samom ulasku u ovaj elegantan dom uočićete veliko ogledalo, a na svakom koraku dekoraciju u vidu cveća, na stolu, komodi ili pored vrata. Kuhinja takođe, poput dnevne sobe, ima dosta svetlosti. U njoj ćete prvo uočiti starinski radni sto i jednostavne lustere. Iz trpezarije možete izaći u baštu i uživati u pogledu na vinograde.

Picnik collage16 Beli kutak Meg Ryan

Dizajnerka enterijera Marša Rasel (Marsha Russell) je pomogla Meg oko dekoracije čitave kuće. Za jedan magazin koji se bavi uređenjem enterijera Marša govori: “Meg je želela da na sebi specifičan način ugodi kada se radi o dizajnu enterijera. Želela je u isto vreme da postigne eleganciju i jednostavnost. Insistirala je na tome da svaka soba obezbedi dovoljno prirodne svetlosti.”

2212 Beli kutak Meg Ryan celebrity homes photos meg ryan 03 Beli kutak Meg Ryan celebrity homes photos meg ryan 08 Beli kutak Meg Ryan

U kupatilu su zagarantovani momenti uživanja. Prostor je velik, a elemenata taman koliko treba. Kada se u ovu kuću Meg uselila ona je bila mračna i sa crvenim zidovima. Interesantno je da su novi elementi u kući izrađeni od drveta i to ručno. Za svoj kutak glumica kaže da je u isto vreme romantičan i udoban. Takođe, svakog novog dana izmeni nešto u svom domu i time svoj životni prostor učini još udobnijim.

661 Beli kutak Meg Ryan 552 Beli kutak Meg Ryan
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice