VREME JE ZA OTKRIVANJE NOVIH MIRISNIH SVETOVA:
Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

Kada ste poslednji put nešto doživeli po prvi put? Radoznalost je osobina koju ne smete da izgubite – nagon da stalno otkrivate i saznajete nešto novo, koji vas prati od detinjstva. Ta želja za pronalaskom novih svetova i senzacija za vaša čula, upravo je ono što život čini uzbudljivim.

Pred leto, tragamo za novim avanturama na horizontu. Bilo da su to putovanja ka egzotičnim daljinama, iskustva koja nas nagone da pomerimo svoje granice, ili neotkriveni ukusi, tonovi i mirisi – važno je da se hrabro krećemo ka nepoznatom. Iza ugla vas možda čeka ono što će vašu stvarnost uzdrmati do temelja.

To može biti nešto sasvim jednostavno, a veoma moćno – poput parfema koji kao da “govori” baš vama i koji će postati neraskidiv deo vašeg života. Baš takve mirise, jedinstvene i neponovljive, one koji vode u avanturu, naći ćete u Belodore parfimerijama.

Group 102 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 98 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
389A2301 copy 2 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
389A2413 copy 2 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

BELODORE VAM DONOSI 11 NOVIH MIRISNIH SVETOVA

U Galeriji je nedavno otvorena najveća niche parfimerija u Evropi – Belodore univerzum mirisnih čuda, smešten u prefinjeno uređenom prostoru, koji je već postao mesto susreta ljubitelja finih mirisnih nota.

Osim impresivne nove parfimerije, Belodore sada u ponudi ima 11 novih mirisnih svetova – u pitanju su prestižni brendovi koji vas pozivaju da razbudite svoju radoznalost i otkrijete nove mirise i olfaktorne senzacije.

Belodore je danas dom mirisa ovih parfemskih kuća: Frédéric Malle, KILIAN Paris, Bjork & Berries, BORNTOSTANDOUT, Like a Therapy, Boadicea the Victorious , Essential Parfumes, Lorenzo Villoresi, Selahatin, The Perfume Atelier, Santa Maria Novella, Wilgermain.

Ukoliko ste raspoloženi da svoja čula povedete u avanturu, predlažemo vam četiri uzbudljiva parfema koja su dostupna u Belodore parfimerijama – dozvolite da vam zagolicamo maštu!

Group 264 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Previous
Next

POVRATAK U INTIMNOST:
Frédéric Malle - Heaven Can Wait

Frédéric Malle u svojoj porodici predstavlja treću generaciju stručnjaka za parfeme, postavši svetski autoritet u stvaranju mirisa koji jasno odudaraju od mainstream scene i predstavljaju mala umetnička dela. 

Heaven Can Wait je parfem koji vas poziva u svoj topli, prisni zagrljaj – nežan je kao dodir voljene osobe, senzualan kao šapat u noći. Njegov začinski miris je inspirisan intimnošću privatnih svetova, diskretan je i otmen, istovremeno komforan i egzotičan.

Seme karanfilića, pimenta, ambrete i šargarepe pridružuje se sofisticiranoj lepoti irisa. Vetiver donosi strukturu i živost, dok mu arome breskve i suve šljive daju zaokruženost. Rezultat je nešto što cenimo više nego ikad pre: privatni raj – zato je Heaven Can Wait namenjen onima koji prepoznaju lepotu udobnosti, rituala bliskosti i momenata koje čuvamo samo za najvoljenije.

389A2555 copy 2 1 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 102 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 98 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

NOĆI KOJE SE PAMTE:
KILIAN Paris - Smoking Hot

Čak i Rihanna rado nosi KILIAN Paris mirise, što vam mnogo otkriva o ovoj parfemskoj kući. KILIAN nudi čitav spektar mirisa unutar pet olfakornih porodica – The Fresh, The Narcotics, The Cellars, The Smokes i The Liquors

Upravo iz porodice The Smokes, izdvaja se miris koji momentalno osvaja. Smoking Hot je parfem noći u kojoj je sve moguće – miris zavodljive tame klubova, ali i egzotičnih destinacija daleko na Istoku.

Miris se otvara zabranjenim voćem: aroma jabuke se meša sa toplom esencijom kore cimeta. U laganom sagorevanju pojavljuju se note Kentucky Tobacco apsoluta osušenog u vatri. Harmonizovan sa hrastovom mahovinom, ovaj rezonantni apsolut duvana vodi u burbonsku vanilu. Poznata i kao Pure Jungle essence™ Bourbon Vanilla, ovo je najkvalitetnija dostupna vanila, posebno intenzivna i teksturirana.

Smoking Hot je neodoljivo seksi miris sa kojim ćete odmah biti primećeni, ali koji ostaje misteriozan i rasplamsava maštu. Kao početak ljubavne priče.

389A2347 copy 2 1 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 102 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 98 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

MAGIČNI LETNJI SOLSTICIJ:
Björk & Berries - Violet Sky

Divlja flora Švedske, nestvarno lepa priroda ove zemlje, njeni mirisi i lekovita svojstva – sve to je  sadržano u viziji eko-luksuznog brenda Björk & Berries. Njihova filozofija je bezbedan, prirodan i održiv pristup koži i našoj prirodi, uz čvrste standarde od kojih ne odstupaju.

Za dašak skandinavske lepote u bočici parfema, upoznajte Violet Sky, miris koji je zamišljen kao proslava promene godišnjih doba. U toj veličanstvenoj tranziciji, koja izaziva euforične emocije, purpurno svetlo stvara siluete na horizontu, a mi udišemo svež vazduh dok hodamo beskrajnim osvetljenim ulicama, ne znajući kuda će nas odvesti. Violet Sky miriše baš tako – kao stokholmska noć u junu.

Talas bogatih nota listova duvana je prvi utisak ovog parfema, a zatim slede note duboke šljive i pikantnih slatkih kupina, koje se stapaju sa snažnim i ambernim notama labdanuma. Meke drvene arome kedrovine i opojno umirujući miris zrna tonke odražavaju severnu svetlost i euforično stanje prirode

Group 102 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 98 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

VITEŠTVO MODERNOG DOBA:
Boadicea the Victorious - Knight of Love

Ukoliko ste “stara duša” i oduševljavaju vas bajke o minulim vremenima, otkrijte miris koji će vam dočarati doba vitezova! Boadicea the Victorious je britanska parfemska kuća koja je ime dobila po ratničkoj kraljici, a svaki njihov miris nosi patinu istorije i vrednosti koje su preživele test vremena.

Knight of Love je parfem inspirisan pričom o dva viteza koja su zavolela istu ženu – ali su svoje rivalstvo rešili na častan način, tako što su odbili da se sukobe. Baš kao ta legenda, ovaj miris vas vodi na putovanje otkrića. Na početku je svetao i optimističan, dok intrigira čula uzbudljivim, ali sofisticiranim citrusnim tonovima. Sledi nalet opojne, euforične ruže, pre nego što vas umirujuće i zavodljive arome duvana, mahovine, kože, sandalovine i vanile ostave potpuno očaraju.

Svaki od ova četiri parfema predstavlja mali svet za sebe, koji čeka da ga baš vi otkrijete i pozovete u svoju stvarnost. Vreme je za novu avanturu – pronađite je u Belodore parfimerijama!

389A2619 copy 2 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 102 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
Group 98 Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

Svaki od ova četiri parfema predstavlja mali svet za sebe, koji čeka da ga baš vi otkrijete i pozovete u svoju stvarnost. Vreme je za novu avanturu - PRONAĐITE JE U BELODORE PARFIMERIJAMA!

Sve niche mirise i premium skincare kozmetiku možete doživeti i osetiti u Belodore parfimerijama na 4 lokacije u Beogradu (u ulici Kralja Petra 67, Galeriji, West-u 65 I Merkatoru ), a za više informacija posetite web shop i zapratite Belodore na Instagramu i Facebooku. Belodore parfimerije možete da pronađete i u Zagrebu, Budimpešti, Podgorici, Porto Montenegru, Skoplju, Sofiji i Novom Pazaru.

389A2406 copy 2 1 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto
389A2515 copy 2 scaled Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto

Produkcija: WANNABE MEDIA

WM LUXE Logo Vreme je za otkrivanje novih mirisnih svetova: Ovi Belodore parfemi će obeležiti leto