Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Glovo, aplikacija koja ti omogućava da brzo kupuješ, primaš i šalješ bilo koji proizvod, od Zemuna do Zvezdare i od Dorćola do Savskog venca, širi svoju zonu poslovanja i partnera sa kojima sarađuje.

Nakon uspešnog ulaska i na srpsko tržište kroz prisustvo na području grada Beograda, start-up kompanija koja je osnovana u Barseloni 2015, nastavlja da jača. Glovo je za samo kratko vreme proširio svoju zonu poslovanja tako da je na dlanu stanovnicima od Zemuna do Zvezdare i od Dorćola do Savskog venca. 

glovo e1564484618438 Beograd postaje sve veći Glovo grad

Glovo u svojoj osnovnoj ponudi ima veliki broj partnera, a stanovnici Beograda mogu da poruče proizvode i hranu koji su im potrebni ili koje god da požele, u bilo koje doba dana, sa bilo kog mesta tako da imaju ceo grad na dlanu. Na ovoj platformi se, između ostalog, mogu pronaći restorani, cvećare, prodavnice električnih aparata, apoteke, lokalne pijace. Zahvaljujući ovoj aplikaciji, na kućnu adresu vam stižu palačinke, burgeri, orijentalna hrana iz popularnih beogradskih restorana, kao što su i Milky, Baloro, Fit In, Zuwar, Meat and Meet i ostali. Glovo ne donosi samo hranu već i dokumenta, namirnice, lekove i ostalo, a što je u okviru naznačenih gradskih zona.

Glovo zona dostave e1564484543481 Beograd postaje sve veći Glovo grad

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije koja je do sada skinuta preko 16 miliona puta ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana, pića i deserti. Korisnici mogu da: prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju (u aplikaciji ili na sajtu) datum i vreme kada žele da im hrana bude dostavljena. 

Ova inovativna start-up kompanija je transformisala način na koji korisnici dolaze do proizvoda koji su im potrebni i uspela je da se pozicionira kao kompanija koja nudi jedinstvenu uslugu i koja se razlikuje od tradicionalne dostave ili ostalih aplikacija za dostavu hrane na kućnu adresu.

U želji da što većem broju ljudi omogući da testiraju aplikaciju, Glovo ti nudi da podeliš svoj promo kod sa prijateljem i kada ga on iskoristi, oboje dobijate dodatni popust za sledeću kupovinu.

Editors choice