#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

U okviru ovogodišnje Beogradske nedelje umetnosti, koja se održava od 20. do 28. juna na više lokacija u Beogradu, biće organizovan petodnevni besplatni program namenjen deci predškolskog uzrasta. Ideja ovog programa, nastalog prošle godine, jeste da se deci približi umetnost i probudi interesovanje za kulturom.

Dečiji program biće održan u predškolskim ustanovama “Dečiji dani”, “Vračar”, “11. april”, DKC “Majdan” i UK “Parobrod”. U okviru besplatnog programa svi učesnici moći će da pohađaju radionice iz oblasti muzičke umetnosti, pozorišne umetnosti, francuskog jezika, fizičke kulture i kreativne arhitekture.

Program koji se održava u predškolskim ustanovama namenjen je deci koja pohađaju te ustanove i njihovim vaspitačima, a program u DKC “Majdan” i UK “Parobrod” otvoren je za sve zainteresovane roditelje i njihovu decu.

Edukativne radionice održaće se u DKC “Majdan” u utorak 24. juna, sa početkom u 10 časova, a ukoliko želite da prijavite svoje dete na neku od pomenutih radionica to možete učiniti slanjem mejla na adresu office.bnu@gmail.com. U UK “Parobrod” u petak 27. juna, sa početkom u 18 časova održaće se aukcijska izložba radova dece koja su učestvovala na Beogradskoj nedelji umetnosti, a nakon izložbe biće organizovana tribina “Kultura i ti, na ti” na kojoj će o kulturnim potrebama dece govoriti Branka Kostić ispred Francuskog instituta, Hana Stamatović, dečiji psiholog, Anđelka Janković, menadžer u kulturi i Lidija Seničar ispred DKCB-a.

BNU 2014 22 Beogradska nedelja umetnosti: Program za decu

Ovogodišnji dečiji program organizovan je u saradnji sa DKC “Majdan”, predškolskim ustanovama “Dečiji dani”, “Vračar”, “11. april”, UK “Parobrod”, “Master blaster” studijem, edukativnim centrom “Proces-edukativna arhitektura”, “Francuskim institutom”, Dečijim kulturnim centrom Beograd, a uz finansijsku podršku kompanija “Imlek”, “Bambi” i “Knjaz Miloš”.

Editors choice