Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Beogradska nedelja umetnosti: Program za decu

Beogradska nedelja umetnosti: Program za decu

U okviru ovogodišnje Beogradske nedelje umetnosti, koja se održava od 20. do 28. juna na više lokacija u Beogradu, biće organizovan petodnevni besplatni program namenjen deci predškolskog uzrasta. Ideja ovog programa, nastalog prošle godine, jeste da se deci približi umetnost i probudi interesovanje za kulturom.

Dečiji program biće održan u predškolskim ustanovama “Dečiji dani”, “Vračar”, “11. april”, DKC “Majdan” i UK “Parobrod”. U okviru besplatnog programa svi učesnici moći će da pohađaju radionice iz oblasti muzičke umetnosti, pozorišne umetnosti, francuskog jezika, fizičke kulture i kreativne arhitekture.

Program koji se održava u predškolskim ustanovama namenjen je deci koja pohađaju te ustanove i njihovim vaspitačima, a program u DKC “Majdan” i UK “Parobrod” otvoren je za sve zainteresovane roditelje i njihovu decu.

Edukativne radionice održaće se u DKC “Majdan” u utorak 24. juna, sa početkom u 10 časova, a ukoliko želite da prijavite svoje dete na neku od pomenutih radionica to možete učiniti slanjem mejla na adresu office.bnu@gmail.com. U UK “Parobrod” u petak 27. juna, sa početkom u 18 časova održaće se aukcijska izložba radova dece koja su učestvovala na Beogradskoj nedelji umetnosti, a nakon izložbe biće organizovana tribina “Kultura i ti, na ti” na kojoj će o kulturnim potrebama dece govoriti Branka Kostić ispred Francuskog instituta, Hana Stamatović, dečiji psiholog, Anđelka Janković, menadžer u kulturi i Lidija Seničar ispred DKCB-a.

BNU 2014 22 Beogradska nedelja umetnosti: Program za decu

Ovogodišnji dečiji program organizovan je u saradnji sa DKC “Majdan”, predškolskim ustanovama “Dečiji dani”, “Vračar”, “11. april”, UK “Parobrod”, “Master blaster” studijem, edukativnim centrom “Proces-edukativna arhitektura”, “Francuskim institutom”, Dečijim kulturnim centrom Beograd, a uz finansijsku podršku kompanija “Imlek”, “Bambi” i “Knjaz Miloš”.

Editors choice