Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Beogradska nedelja umetnosti

Beogradska nedelja umetnosti

Beogradska nedelja umetnosti je nova manifestacija koja će ovog leta obogatiti glavni grad brojnim umetničkim sadržajima i ponuditi priliku mladima da prikažu svoja dela i prošire svoje znanje kroz raznovrsne radionice. U nedelju, 3. jula koncertom benda MaraQYa na Trgu Republike svečano će biti otvorena prva po redu Beogradska nedelja umetnosti i trajaće do 10. jula. U okviru ove manifestacije će biti organizovani programi koji se bave najrazličitijim umetničkim oblastima i oblastima dizajna, te će svako biti u mogućnosti da pronađe nešto što ga interesuje. Generalni pokrovitelj BNU-a je Naftna industrija Srbije, kompanija koja kroz program korporativne odgovornosti ulaže u razvoj kulture i posebnu pažnju posvećuje stvaralaštvu i razvoju mladih. Projekat će biti realizovan uz podršku Kancelarije za mlade Grada Beograda, Opštine Novi Beograd i Kancelarije za mlade GO Novi Beograd.

U saradnji sa UK Parobrod, 4. jula u 21h, organizujemo Film Street, letnji bioskop, na uglu Palmotićeve i Milutina Bojića.

U okviru Beogradske nedelje umetnosti biće prezentovana i modna revija Young Walk koja će se održati 5. jula u Domu omladine. U okviru ove revije petnaest odabranih mladih dizajnera predstaviće svoje kreacije javnosti. Miša Obradović, Lara Milanović i Dejan Despotović činiće žiri, koji će odlučiti čije kreacije se ističu svojom inovativnošću i izradom. Pobednik kao nagradu dobija realizaciju svoje autorske revije, koja će sledeće godine otvoriti BNU.

U ponedeljak, 4. jula na platou ispred Opštine Novi Beograd biće otvorena izložba fotografija BEOGRADicikliraj! U okviru ove izložbe biće predstavljene fotografije dobrih i loših primera arhitekture i životne sredine u Beogradu. Ova izložba realizovaće se uz podršku Opštine Novi Beograd i Kancelarije za mlade GO Novi Beograd.

Poznati stručnjaci će učestvovati na pet radionica koje će se na više lokacija realizovati u okviru BNU-a:

  • “Guerilla filmmaking” u Domu omladine – Reditelj filmova “Šejtanov ratnik” i “Šišanje” Stevan Filipović će u okviru ove radionice uz pomoć ostatka ekipe koja je radila na ovim filmovima govoriti o tome kako prevazići budžetske granice i u gerilskim uslovima snimiti film i uraditi postprodukciju.
  • PARK-ing“- Učesnici radionice uz stručno vođenje dizajnera i inženjera pejzažne arhitekture rešavaće moguće postavljanje živih zidova i visećih vrtova kao samoodrživih sistema na strukturalne konstrukcije parking garaža Obilićev venac.
  • Igra svetlosti i senke” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu – Radionica će biti podeljena u dva dela, i održaće se na sceni “Studio” Jugoslovenskog dramskog pozorišta. U prvom delu će se govoriti o izvorima svetla i na koji način se oni koriste u pozorištu. Učesnici radionice će u drugom delu moći da učestvuju u rešavanju zadataka na temu „Svetlosni štimung”.
  • Modna fotografija” u Domu omladine- Jedan od naših najpoznatijih fotografa Miša Obradović će u okviru ove radionice preneti učesnicima svoje bogato iskustvo iz oblasti modne fotografije. Učesnici će fotografisati modele u kreacijama dizajnera koji će svoj rad prikazati na reviji Young Walk 5.jula u Domu omladine.
  • Muzička produkcija” u Domu omladine – Vladimir Racković će otkriti učesnicima radionice sve tajne snimanja rok i pop muzike kroz svoju novu knjigu “Snimanje muzike”.

Editors choice