Treći beogradski festival cveća ovog vikenda će se održati u parku Manjež, a posetioci će pored uživanja u različitim multimedijalnim sadržajima moći da se prepuste i neodoljivim mirisima i jedinstvenim ukusima Doncafé-a. U jednoj od sedam festivalskih zona, zoni “IzVRTanje” namenjenoj odmoru za sva čula, svi sugrađani će imati prilike da se druže i opuste uživajući u Doncafé napicima od kafe, da koriste bežičnu (wi-fi) konekciju na internet ili prelistaju magazine.

Doncafe na Beogradskom festivalu cveca 2 Beogradski festival cveća i ove godine miriše na Doncafé

Doncafé na Festivalu cveća

“Kafa spada u red egzotičnih biljaka koja nam, zahvaljujući svojim plodovima, svakodnevno pruža nezaboravne trenutke uživanja. Mnogi je gaje i kao dekorativnu biljku u kućnim uslovima. Zbog toga smo i ove godine, odlučili da budemo deo ove manifestacije, a zonu “IzVRTanje” smo tradicionalno pretvorili u kutak za uživanje u malim svakodnevnim ritualima – kafi, magazinima ili zabavi na internetu”, rekla je Olivera Jokić, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Strauss Adriatic.

Doncafe na Beogradskom festivalu cveca Beogradski festival cveća i ove godine miriše na Doncafé

Odmor uz Doncafé

Dok uživaju u ukusima kafe, svi zainteresovani će u zoni “IzVRTanje” moći i da ostave simboličan dobrovoljni prilog koji je namenjen ozelenjavanju “Ulične galerije” u Čavketovom prolazu, smeštenom između Trga Nikole Pašića i Nušićeve ulice i posvećenom poznatom bubnjaru Goranu Čavajdi – Čavketu.

Doncafe na Beogradskom festivalu cveca 11 Beogradski festival cveća i ove godine miriše na Doncafé

Dobrovoljni prilozi za ozelenjavanje "Ulične galerije"

Beogradski festival cveća, kreiran kao nesvakidašnji urbani vikend vrt, već treću godinu za redom park Manjež pretvara u zelenu pozornicu raznovrsnih sadržaja. U cilju kvalitetnijeg života u skladu sa prirodom, festival okuplja učesnike čiji je rad inspirisan prirodom, cvećem i savremenim konceptima eko-urbanog dizajna. Pored edukativnog karaktera, Festival nudi i kvalitetnu zabavu ljubiteljima muzičkih i vizuelnih umetnosti.

Comments