16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

U okviru 9. Beogradskog festivala igre, plesnom umetniku Leu Mujiću 4. aprila uručena je posebna plaketa “Vip poziva” nakon predstave “Lepo je zauvek bizarno” u kojoj se pojavljuje kao koreograf i izvođač zajedno sa američko-holandskim plesnim sastavom Džejkobi i Pronk, u Narodnom pozorištu u Beogradu. Na ovaj način Mujiću će biti odato priznanje za čitav umetnički opus, plesno stvaralaštvo i afirmaciju domaće baletske umetnosti u inostranstvu.

festival igre narodno pozoriste 03 Beogradski festival igre: Uručena plaketa Leu Mujiću

Nagradu su uručili Andreas Graf, član UO kompanije Vip mobile, i Aja Jung, direktorka festivala

Zahvaljujući pozivu Vipa, Leo Mujić, će se predstaviti kao igrač i koreograf svim ljubiteljima moderne plesne umetnosti u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Posle mnogo godina on će publici u Srbiji prikazati deo svoje evropske i svetske plesne priče na mestu gde je napravio prve profesionalne baletske korake i počeo da osvaja srca publike.

“Priznanje “Vip poziva” već drugu godinu zaredom vraća naše istaknute plesne umetnike sa zavidnom karijerom u inostranstvu, bilo da su igrači, koreografi, direktori baletskih kompanija, repetitori ili pedagozi, koji imaju priliku da se vrate u svoju zemlju i ponovo zaigraju na domaćim pozornicama. Ove godine Vip poziva Lea Mujića, jednog od naših najzanimljivijih igrača i koreografa srednje generacije da predstavi deo svoje evropske i svetske plesne priče publici u Srbiji. Zahvaljujući partnerstvu sa Beogradskim festivalom igre Vip mobile je uveo prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u srpsku kulturu, a zajednički kreiran slogan “Komunikaciju u pokretu”, najbolje oslikava snagu petogodišnje saradnje”, istakao je Andreas Graf, član upravnog odbora Vip mobile.

festival igre narodno pozoriste 06 Beogradski festival igre: Uručena plaketa Leu Mujiću

Ljubitelji igre i umetnosti

Leo Mujić je tokom svoje igračke karijere izvodio mnogobrojna dela poznatih koreografa, poput Morisa Bežara, Alesija Silverstrina, Margarite Donlon, učestvovao je u projektima i gala baletskim predstavama širom sveta, a kao koreograf je kreirao postavke za Državni balet Berlina, Slovenački festival i Nacionalni balet u Ljubljani, i mnoge druge. Kao pedagog, angažovan je često u Komičnoj Operi u Berlinu, Volksoperi u Beču i nacionalnim baletima u Zagrebu, Splitu, Ljubljani i Mariboru.

Editors choice