Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beogradski festival igre: Uručena plaketa Leu Mujiću

Beogradski festival igre: Uručena plaketa Leu Mujiću

U okviru 9. Beogradskog festivala igre, plesnom umetniku Leu Mujiću 4. aprila uručena je posebna plaketa “Vip poziva” nakon predstave “Lepo je zauvek bizarno” u kojoj se pojavljuje kao koreograf i izvođač zajedno sa američko-holandskim plesnim sastavom Džejkobi i Pronk, u Narodnom pozorištu u Beogradu. Na ovaj način Mujiću će biti odato priznanje za čitav umetnički opus, plesno stvaralaštvo i afirmaciju domaće baletske umetnosti u inostranstvu.

festival igre narodno pozoriste 03 Beogradski festival igre: Uručena plaketa Leu Mujiću

Nagradu su uručili Andreas Graf, član UO kompanije Vip mobile, i Aja Jung, direktorka festivala

Zahvaljujući pozivu Vipa, Leo Mujić, će se predstaviti kao igrač i koreograf svim ljubiteljima moderne plesne umetnosti u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Posle mnogo godina on će publici u Srbiji prikazati deo svoje evropske i svetske plesne priče na mestu gde je napravio prve profesionalne baletske korake i počeo da osvaja srca publike.

“Priznanje “Vip poziva” već drugu godinu zaredom vraća naše istaknute plesne umetnike sa zavidnom karijerom u inostranstvu, bilo da su igrači, koreografi, direktori baletskih kompanija, repetitori ili pedagozi, koji imaju priliku da se vrate u svoju zemlju i ponovo zaigraju na domaćim pozornicama. Ove godine Vip poziva Lea Mujića, jednog od naših najzanimljivijih igrača i koreografa srednje generacije da predstavi deo svoje evropske i svetske plesne priče publici u Srbiji. Zahvaljujući partnerstvu sa Beogradskim festivalom igre Vip mobile je uveo prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u srpsku kulturu, a zajednički kreiran slogan “Komunikaciju u pokretu”, najbolje oslikava snagu petogodišnje saradnje”, istakao je Andreas Graf, član upravnog odbora Vip mobile.

festival igre narodno pozoriste 06 Beogradski festival igre: Uručena plaketa Leu Mujiću

Ljubitelji igre i umetnosti

Leo Mujić je tokom svoje igračke karijere izvodio mnogobrojna dela poznatih koreografa, poput Morisa Bežara, Alesija Silverstrina, Margarite Donlon, učestvovao je u projektima i gala baletskim predstavama širom sveta, a kao koreograf je kreirao postavke za Državni balet Berlina, Slovenački festival i Nacionalni balet u Ljubljani, i mnoge druge. Kao pedagog, angažovan je često u Komičnoj Operi u Berlinu, Volksoperi u Beču i nacionalnim baletima u Zagrebu, Splitu, Ljubljani i Mariboru.

Editors choice