Evropski grad koji posećuju mladi, a i stari sa svih strana sveta dobio je i novi genijalan hotel. Namenjen je za ljude iz visokog društva i za one sa punim džepom. Malo je reći da je usluga vrhunska, a pogled na prostor fenomenalan. Oduševljavaju svi detalji, počev od onih krupnih kao što su raspored soba, pogled sa prozora i nameštaj, pa sve do najsitnijih ukrasa za enterijer.

Vlasnik ovog hotelskog konglomerata, Kristof Hofman, kaže da hotel “Bikini”, za razliku od ostalih berlinskih hotela, ima karakter. Možemo samo zavideti na posedu koji ima ovaj milioner.

Fotografije ovog hotela sve će vam reći. Ovo je hotel sa posebnom pričom. Dosta zelenila i industrijski dizajn odaju utisak kao da se nalazite u džungli. Najveća atrakcija hotela je bar na vrhu zgrade sa terasom koja gleda na Tiergarten park. Ovi hoteli poznati su kao idealno mesto za izlazak i kao centralno mesto za okupljanje turista.

Hotel ima 149 soba i odličan restoran koji ima u ponudi odličnu hranu. Hotel nije zabačen i odvojen od ostatka sveta što je odlična stvar za avanturiste željne istraživanja.

Slika 112 Berlin: Hotel sa pričom

Predivan pogled

Slika 28 Berlin: Hotel sa pričom

Unutrašnjost još lepša

Slika 35 Berlin: Hotel sa pričom

Wow!

Slika 44 Berlin: Hotel sa pričom

Spavaća soba je predivna

Slika 54 Berlin: Hotel sa pričom

Predivni detalji

Slika 63 Berlin: Hotel sa pričom

Rajsko mesto

Slika 73 Berlin: Hotel sa pričom

Savršenstvo!


Violeta Stojanović

Comments