Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

2/3

Ciara

Ciara je sijala na dodeli Accesories Council nagrada, gde je dobila nagradu za stilsku ikonu. Pixie cut frizura, pantalone i top sa perjem nisu svakidašnja kombinacija, ali za ovu pevačicu su odličan izbor.

Beyonce

Još jedan outfit sa dodele nagrada, ovaj put je u pitanju AFI Life Achievement Award Tribute to Denzel Washington, gde je Beyonce bila gost iznenađenja. Liči pomalo na zavesu, ali to se Beyonce naravno ne zamera nikada, jer čak i to je ponela sa dignutom glavom i sa stilom, kog ima u izobilju.

Kourtney Kardashian

View this post on Instagram

Travel Diary: Bali 🌴on poosh.com

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Sve popularnija sestra Kardashian, Kourtney, trenutno uživa u lepotama Balija, a kroz prirodu je šetala pomalo nekovencionalno obučena za okruženje u kom je. Mada patike u kombinaciji sa providnom i otvorenom suknjom i topom kroz koji joj vidimo kupaći, za ovo tropsko mesto možda i nije loša ideja.

Rita Ora

Rita Ora je svesna animal print trenda, a kombinovati zmijski print sa leopard printom može biti rizičan potez, mada u njenom slučaju, to izgleda skroz kul i pristojno.

Ariana Grande

Stil Ariane Grande je opšte poznat po iscrtanom ajlajneru, visokom repu i oversized stvarima, pa svaku minimalnu promenu doživljavamo kao poboljšanje. Puštena kosa, top u kombinaciji sa oversized duksom i ona je spremna!

Dua Lipa

Crno nije pametna boja za leto, ali Dua Lipa izgleda ne odustaje od nje. Top u vidu rolke, trenerke i kožne čizme? Pa, u principu ne izgleda loše, ali je suludo nositi ovu kombinaciju na veliku toplotu u toku leta.

Editors choice