Bela Hadid se, kao i njena sestra Džidži, uveliko smatra modnom ikonom, a ona to, bez ikakve sumnje, vešto dokazuje svojim jedinstvenim odevnim kombinacijama. Ova mlada manekenka pleni svojom gracioznošću, lepim licem, zgodnim telom ali i odevnim kombinacijama koje, na prvi pogled, odmah poželiš da “ukradeš”. Njen stil je inspirativan, veoma specifičan i neobično elegantan. Bela Hadid je sa razlogom modna ikona današnjice, prestiž je izgledati i odevati se poput ove mlade žene.

Ovog puta se na našem modnom radaru našla odevna kombinacija u kojoj Bela Hadid izgleda zanosno i veoma seksi. Reč je o jednostavnoj, a ženstvenoj odevnoj kombinaciji koja nikada neće izaći iz mode – crnoj haljini! Bilo da je reč o dugoj, balskoj ili kratkoj haljini uz upadljiv nakit i uz odgovarajuću obuću i nakit njen stajling svakako će opčiniti, kako jači, tako i slabiji pol.

bela hadid stil #BestLooks: Bela Hadid

I ova lepotica nije pobegla od “golotinje”. I zašto bi kada izgleda poput boginje. Ako si i ti zgodna i fit, onda će te ovi provokativni komadi koje ona nosi oboriti s nogu.

bela hadid stil 1 #BestLooks: Bela Hadid

Duboke pantalone i bela krop majica mogu kreirati odličan izgled za svaki dan, koji možeš i ti nositi uz pomoć aksesoara, obuće i drugih modnih detalja koje čine svaki stajling drugačijim. A, na Beli čak i jednostavan džins i majica u boji deluju glam. Kad si zgodna žena na tebi svaki komad odeće prosto sija!

bela hadid stil 2 #BestLooks: Bela Hadid
Comments