Danas će biti poznati pobednici još jednog BET Awards-a. Ovaj festival je  2001. godine osnovala televizija “Black Entertainment”. Počev od te godine, održava se u čast svih Afroamerikanaca koji su u prethodnoj godini dali svoj doprinos muzici, filmu, sportu i drugim poljima umetnosti i zabave. Pogledajte kako su holivudske zvezde izgledale na crvenom tepihu.

Keli Rouland (Kelly Rowland) je na ceremoniju stigla u kreaciji brenda Marchesa i cipelama Jimmy Choo. Haljina ciklama boje napravljena je od svile i postala je čest gost na crvenom tepihu.

Kelly Rowland BET Awards 2011.

Kelly Rowland

R&B diva, Ališa Kiz (Alicia Keys) je za ovu priliku odabrala crno – belu kombinaciju brenda Dolce & Gabbana, cipele Christian Louboutin i nakit koji je kreirao Vilfredo Rozado (Wilfredo Rosado).

Alicia Keys BET Awards 2011.

Alicia Keys

Iv (Eve) je sve zasenila svojim sexy izgledom. Za svoju odevnu kombinaciju odabrala je kožne crne pantalone i prsluk. Za frizuru se odučila za pletenicu i time pokazala da je u trendu.

Eve picnik BET Awards 2011.

Eve

Ašanti (Ashanti) je za ovu priliku odabrala plavu kreaciju brenda Jean Fares Couture, a Tika Sampter (Tika Sumpter) je BET Awards – u prisustvovala u haljini Hervé Léger.

Ashanti BET Awards 2011.

Ashanti

Tika Sumpter BET Awards 2011.

Tika Sumpter

Paf Dedi (Puff Daddy), Don (Dawn) i Kalena (Kalenna) su na crveni (zeleni) tepih stigli u belim kombinacijama.

Diddy Dawn Kalenna BET Awards 2011.

Diddy, Dawn i Kalenna

Niki Minadž (Nicki Minaj) privlači pažnju gde god da se pojavi. U uskoj haljini samouvereno je pozirala ispred objektiva.

Nicki Minaj BET Awards 2011.

Nicki Minaj

Keri Vašington (Kerry Washington)  je blistala u dugoj žutoj haljini koju potpisuje Michael Kors, uz koju se idealno složila clutch torba.

Kerry Washington BET Awards 2011.

Kerry Washington

Keri Hilson (Keri Hilson) je u ljubičasto – crnoj kombinaciji prošetala ispred objektiva. Modele koje je ponela potpisuje brend Tibi.

Keri Hilson BET Awards 2011.

Keri Hilson

Haljinu brenda Balmain je ponela Kiki Palmer (Keke Palmer) iz kolekcije za jesen 2009.

Keke Palmer BET Awards 2011.

Keke Palmer

Mišel Vilijams (Michelle Williams) je mamila uzdahe u ljubičastoj haljini do kolena.

Michelle Williams BET Awards 2011.

Michelle Williams

Svečanosti su prisustvovali još i Drejk (Drake), Eliz (Elise), Estel (Estelle), Dženet Dženkins (Jeanette Jenkins), Džojful Drejk (Joyful Drake), Kevin Hart (Kevin Hart), Ne Jo (Ne-Yo), Nik Kenon (Nick Cannon), Šon Robinson (Shaun Robinson) i Tira Mari (Teairra Mari).


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments