Do sada smo tražili po kojekakvim celebrity sajtovima sve moguće i nemoguće informacije o našim najdražim zvijezdama; s kime izlaze, gdje se zabavljaju, na što sliče bez šminke… sve kako bi se uvjerili da su i oni obični ljudi kao i mi. Dok je bila trudna, popularna pjevačica Bijonse Nouls (Beyoncé Knowles) prelistala je svoj privatni album i odlučila ga podijeliti sa svojim obožavateljima. Dugo je, kako kaže, birala slike koje je postavila na popularnu društvenu mrežu Tumblr.

Možda je i ovaj njezin potez samo još jedan marketinški trik, možda je pjevačica željna još više medijske pozornosti nego što je sada plijeni, a možda je u pitanju i neki treći razlog. Činjenica je da je njezina veza sa reperom Džej Zijem (Jay-Z) otvorena javnosti, da smo svi s nestrpljenjem pratili dolazak na svijet malene Blu Ajvi Karter (Blue Ivy Carter) i pitali se kakva će mama biti Bijonse? Malo po malo, pjevačica se počela pojavljivati u medijima sa kćeri u naručju, vješto je skrivajući od znatiželjnih pogleda paparazza. Slike njezina vjenčanja sa reperom nikada nije pokazala javnosti, dok je svojoj kćeri koju je reper i opjevao u pjesmi, nedugo nakon njezina rođenja, otvorila vlastiti profil, također na Tumblru.

Gledajući njezin život u slikama, jasno nam je kako su se baš njih dvoje spojili. Zajedno čine jedno uspješno, kreativno i prije svega moćno carstvo koje suvereno vlada šoubiznisom. Sigurno smo, ne bi svaki muškarac izdržao pritisak biti njezinim mužem. Džej svoju ulogu izvodi savršeno. Koliko je god teško zaustaviti zle jezike, uvjereni smo, osjećaji koje iznosi svakom svojom pjesmom, iskreni su i pravi.

Na kraju krajeva, tko smo mi da sudimo o njihovoj ljubavi, pjevačicinoj intimi i načinu kako živi život? Gledajući ove slike možemo se samo složiti da Bijonse ni po čemu nije drugačija žena od nas. Osim možda što posjeduje talenat kakav se rijetko viđa. Talenat koji osim što joj je donio ogromno bogatstvo, donio joj je i privatno zadovoljstvo. Radi li se o farsi ili iskrenoj Bijonsinoj želji da se pokaže u pravom svijetlu, procijenite sami.

1a Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Pjevačica obožava ljeto i svu zabavu koju ljeto nosi, baš kao i svi. Razlika je jedino u skupocjenoj destinaciji

5b Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Mlađa sestra Solanž (Solange) prati je na svim njezinim putovanjima, a Bijonse ne krije njihovu povezanost

tumblr m1xvozfTea1rqgjz2o1 1280 Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Kraljica transformacije na pozornici privatno se opušta pod maskama

335 Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Vječno mladi par kao u reperovoj pjesmi

tumblr m1xvuc12RM1rqgjz2o1 1280 Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Na godišnjicu braka, 04. 04, točno u ponoć, obnovili su bračne zavjete

8b Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Daleko od teške šminke i reflektora, mlada mama potpuno je opuštena

7b1 Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Pjevačicin Tumblr otkriva da je odluka o imenu njihove jedinice pala pri prošlogodišnjem posjetu Hrvatskoj

6a Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Iako su skoro desetljeće zajedno, kemija između njih dvoje i dalje je u zraku

tumblr m1xhtkisA81rqgjz2o1 1280 Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

Kad god su zajedno, istaknut će svoju ljubav

7c Beyoncé Knowles: Život zvezde u slikama

S njom nikada nije dosadno

Mi bi se rado mijenjali za njezin život, a vi?

Izvor fotografija: iam.beyonce.com


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments