#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Bez bojlera i šume

Bez bojlera i šume

Uzećemo leto za primer. Žena je zakazala depilaciju, manikir, ma jedno pet sati će provesti u kozmetičkom salonu, kako na aerobiku, tako i u solarijumu, ne bi li pored svog dragog ona bila lepa i poželjna osoba. Svakako da žena ne sme sebi da dozvoli da se zapusti. Žena nikada ne sme da zaboravi da je žena i da je njoj namenjeno da hoda na visokim potpeticama, ali uz takvu ženu ne idu ni bojler, a ni Amazon.

No, dragi je proveo to vreme u stolici, odnosno fotelji sa ortacima, ispijajući litre i litre piva, gledajući vrlo važne utakmice, stomak je rastao sa njegovom srećom, a depilaciju milion dlaka sa grudi i leđa on već ne bi mogao da istrpi. I posle žene slabiji pol. Svakako da njima i ne smeta toliko taj stomak, ali kada bi njihova lepša polovina progovorila, oni bi i te kako čuli dosta negativnih komentara.

Znate kako, kao što muško oko voli da vidi lepo sređenu ženu, tako isto i žena voli da vidi muško koje vodi računa o sebi, stomak do poda i dlake orangutana nisu nikome toliko privlačne i ne bude strast.

musko sa svojim bojlerom i dlakama orangutana bez ijednog izgovora lenjost... Bez bojlera i šume

Muško sa svojim bojlerom i dlakama orangutana, bez ijednog izgovora, lenjost

Naravno, ne govorim ovde da muško treba da postane žensko, nikako to, pregršt je takvih na ulicama, ne treba nam više, samo apelujem na neke osnovne stvari. Prvenstveno je bitno da se čovek lepo oseća u svojoj koži, ali ne i da u mladim godinama podseća na majmuna.

Uopšte nije in u današnje vreme, a ni pre nije bilo, da žena zapusti sebe. Zamislite ženu sa brkovima, dlakama po rukama i nogama, zamislite, u stvari, da su sve žene takve? Nije lepo, znam. Tako ni ženi nije prijatno dok je tokom seksualnog odnosa trlja njegov bojler sa sve dlakama orangutana, ne samo da ume da se ugasi strast, već i da se to ženi nakon nekog vremena smuči. Ne tražimo vam savršene trbušnjake do kraja života i depilaciju svakog dela tela, ali zamislite nas tako zapuštene, nikada nas ne biste pogledali. Tražite sjajnu, izdepiliranu kožu, sa ne previše viška na telu, dok vi gajite ko zna šta u svom stomaku, kako unutra, tako i spolja.

Solidarišite se i učinite neki pomak – manje piva, lepši izgled. Učinite za sebe, a i za ženske oči nešto lepo.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice