Ne vole svi roze i crvenu boju. Postoje devojke koje nikada ne nose ove boje, jer prosto ne prijaju njihovom stilu, a ni senzibilitetu, A opet, postoje i one koje ih vole, ali baš neće da isprate “tradiciju” i da ih ponesu na taj dan ljubavi koji svi parovi, manje ili više, vole da obeleže na neki način. Ako se pronalazite baš u nekoj od ove dve grupe, onda je vreme da se odlučite šta ćete obući. Požurite, vreme ističe!

Crnoj haljini ništa ne fali, nebitno da li izgleda ležernije ili elegantnije. Crna uvek lepo pristaje, istakne figuru na najbolji način, a i kada je neka svečanija proslava u pitanju bude sigurno dobar izbor.

autfiti 1 Bez roze i crvene: 6 autfita za Dan zaljubljenih koji nisu stereotipni

Romantičan izgled ne podrazumeva da ponesete nešto roze, svetlo roze, jer se takav izgled postiže i mnogim drugim bojama. Nude nijanse su odlične kada želite da postignete nežan, romantičan efekat, pa to može da bude vaš izbor kada je u pitanju ovaj praznik ljubavi. Naravno, uvek je odličan način da se ceo autfit upotpuni nekim floralnim printom, koji če samo doprineti celom  utisku.

autfiti 2 Bez roze i crvene: 6 autfita za Dan zaljubljenih koji nisu stereotipni
Comments