Veliki #BFFOREO konkurs je zavšren! Pristiglo nam je zaista mnogo fotografija i zadatak pred nama i Leom Stanković nije bio lak. Ipak, nakon nekoliko dana rasprava i žustrih debata, uspeli smo zajedno da se odlučimo za pobedničku fotografiju, te su tako glavne nagrade – LUNA play plus četkica za čišćenje lica i advertorijal na Wannabe Magazineu – otišle u ruke Selene Mitić i Milene Abrašević!

VIZUAL POBEDNICE FOREO 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

Selena i Milena su tako već čekirale jednu stvar sa naše letnje #BFF bucket liste: Otkrile su način kako da imaju blistavu, sjajnu i čistu kožu i sijaju samopouzdanjem (što se na slikama u nastavku i vidi)! 

A osim toga, ovog leta učvrsti prijateljstvo sa najboljom drugaricom, tako što ćete:

1 foreo 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

ZAJEDNO OTIĆI NA PUTOVANJE

Bilo da je reč o letovanju ili kraćem vikend putu, odlasku na festival ili u istraživanje nekog znamenitog mesta u Srbiji – krenite negde gde niste bile pre!

6 1 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal) 7 1 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

ODGLEDATI SERIJU OD POČETKA DO KRAJA

Opremite se kokicama, sladoledom i hladnom limunadom i odgledajte bar jednu sezonu serije za koju tokom godine niste imale vremena!

PROBATI NOVI FITNESS PROGRAM

Oduvek ste želele da isprobate jogu, zumbu ili neki drugi fitness program? Leto je idealno za to!

2 foreo 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

ORGANIZOVATI BEAUTY DAN SAMO ZA VAS DVE

Manikir, pedikir, maske za lice, pakovanje za kosu. Sve one girly, girly stvari… I ne zaboravite da negujete kožu lica LUNA play plus četkicom za lice!

5 1 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal) 8 1 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

Inače, LUNA play plus je inovativan proizvod na našem tržištu, četkica za čišćenje lica koja kožu čini mekšom, nežnijom i zdravijom. Koristi se dva puta dnevno, minut ujutru i minut uveče, a ima i dve opcije – blaže pulsiranje koristi se za čišćenje osetljive ili normalne kože na obrazima i čelu; snažnije pulsiranje za dublje i preciznije čišćenje „T zone“.

9 1 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

Nežan i ultra-higijenski medicinski silikon sprečava nastanak i zadržavanje bakterija, što ovaj proizvod čini 35 puta čistijim od standardnih najlonskih četkica za čišćenje lica. T-Sonic pulsacije uklanjaju 99,5** odsto nečistoća, masnoća, ostataka šminke i mrtvih ćelija.

3 3 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal) 4 2 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta! (FOREO pobednički advertorijal)

LUNA play plus četkica za lice je pogodna za sve tipove kože, a osim toga poboljšava apsorpciju proizvoda za negu lica.

Seleni i Mileni čestitamo i želimo im srećno leto, puno samopouzdanja i naravno blistave kože uz njihove FOREO LUNA play plus četkice!

Comments