Pre samo četiri godine Džastin Biber bio je dečak koji je mirno živeo u Statfordu, gradu u kanadskoj pokrajini Ontario. Igrao je hokej i svirao gitaru, klavir i bubnjeve. Njegov uspon je počeo nakon što je osvojio drugo mesto na lokalnom muzičkom takmičenju i kada je njegova majka postavila snimke na YouTube.

Tražeći mlade talente, producent Skuter Braun je sasvim slučajno kliknuo na Biberov video. Impresioniran, nakon toga kontaktirao njegovu majku Malet. Nakon nekog vremena, Biber i Malet su zajedno avionom stigli do Atlante kod Brauna, da bi snimili nekoliko demo snimaka. Nedelju dana nakon toga, Biber upoznaje pevača Usher-a. Usher mu je uredio audiciju za diskografsku kuću Island Def Jam Music Group, te je potpisao ugovor s Island Recordsom u septembru  2008. godine. Biber se sa svojom majkom preselio u Atlantu da bi nastavio sa karijerom.

Ima samo 16 godina, a već je zaludeo svet hitovima “One Time“,  “One Less Lonely Girl“, “Love Me“.

Za sada je izbacio dva albuma “My World “ i “ My World 2.0“.

Video na YouTube-u “Baby” je najgledaniji video u istoriji YouTube-a, sa čak preko 330,233,897 miliona pregleda.

Pored svoje frizure, prepoznatljiv je i po svom skate imidžu, obožava da nosi kape i Supra patike i omiljena boja mu je ljubičasta, a njegov celokupni styling se može nazvati casual cool.


Sanja Gogić je naša slatka pametnica koja obožava Džastina Bibera, ali zato voli biftek bez bibera.

Comments