Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Džastin Biber (Justin Bieber) i Selena Gomez (Selena Gomez), zabavljaju se već godinu i kusur dana. E sad, ako ste mlađi od 30 to vam dođe večnost i po, a ako ste malo stariji, onda svega nekoliko otkucaja srca.

Kako bilo, sve i da su obični klinci ne bi im bilo lako, a oboje su veoma poznate ličnosti sa mnogo obaveza i životima koji su sve samo ne – normalni.

Najveća svetska tračara TMZ.com kaže da su načuli da mladi par ima nevolja i da se svako malo svađaju. “Rasknuli su i ponovo profurali bar pet puta samo prošlog meseca”, kažu stručnjaci. Najsvežiji trač kaže da su već nedelju dana u raskidu. Međutim, nije sve gotovo.

selena Bieber i Gomez se truckaju u vezi

Rastanak se primakao

Biber ne pomaže mnogo stabilnosti veze jer daje sledeće izajve: “Bijonse je seksi. Volim sve u vezi sa njom. Volim dupeta, sviđaju mi se ženske guze. Omiljena mi je Niki Minaž, baš joj je dobra zadnjica”.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice