Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Najlakše je voleti vedre, prilagodljive, staložene, tolerantne i velikodušne osobe – one koje ne komplikuju, sa kojima je lako dogovoriti se, nisu sujetne i ne morate da razmišljate kako da nastupite da se ne bi uvredile, ili vas pogrešno shvatile. Sa njima je dovoljno da budete to što jeste, one će se snaći – a sudeći prema horoskopu, većinu ovih osobina imaju Bikovi, Ribe, Rakovi i Vage.

Bik

Bikovi važe za stabilne, naklonjene umetnosti, hedoniste, umeju da uživaju u životu i da sebi obezbede udobnost i materijalnu stabilnost, a sve to rado dele sa prijateljima i voljenom osobom.

Bikovi su odlični prijatelji i partneri i lako ih je voleti – ne igraju igrice, otvoreno izražavaju sva svoja osećanja, kad se svađaju, oni to čine argumentovano i zato što žele da rasprave stvari, a ne da ponize i uvrede sagovornika. Kad nekog vole, verni su i posvećeni, nikada ne šalju dvosmislne i oprečne signale, sa njima znaš na čemu si. Bikovi umeju da budu srećni i zadovoljni sobom, pa umeju i da usreće ljude koje vole – i beskrajno uživaju u tome.

Ribe

Rođeni u znaku Riba su veoma senzitivni i uvek vode računa o osećanjima bliskih osoba – iskreni su, verni i veoma saosećajni. Ribe će vas najbolje razumeti i biti uz vas u svim vašim krizama i fazama u svakom trenutku, nenametljivo i istrajno će vam pružati podršku, jer su zaista nesebične i umeju da vas stave na prvo mesto – da ostave po strani sve svoje interese i želje, kad osete da su vam potrebne.

Ribe suštinski razumeju i poznaju ljubav, njima je normalno i uobičajeno da budu posvećene, nesebične, da štite, neguju i iskazuju ljubav na sve načine, prosto, u ljubavi su kao ribe u vodi.

Editors choice