Najlakše je voleti vedre, prilagodljive, staložene, tolerantne i velikodušne osobe – one koje ne komplikuju, sa kojima je lako dogovoriti se, nisu sujetne i ne morate da razmišljate kako da nastupite da se ne bi uvredile, ili vas pogrešno shvatile. Sa njima je dovoljno da budete to što jeste, one će se snaći – a sudeći prema horoskopu, većinu ovih osobina imaju Bikovi, Ribe, Rakovi i Vage.

Bik

Bikovi važe za stabilne, naklonjene umetnosti, hedoniste, umeju da uživaju u životu i da sebi obezbede udobnost i materijalnu stabilnost, a sve to rado dele sa prijateljima i voljenom osobom.

Bikovi su odlični prijatelji i partneri i lako ih je voleti – ne igraju igrice, otvoreno izražavaju sva svoja osećanja, kad se svađaju, oni to čine argumentovano i zato što žele da rasprave stvari, a ne da ponize i uvrede sagovornika. Kad nekog vole, verni su i posvećeni, nikada ne šalju dvosmislne i oprečne signale, sa njima znaš na čemu si. Bikovi umeju da budu srećni i zadovoljni sobom, pa umeju i da usreće ljude koje vole – i beskrajno uživaju u tome.

Ribe

Rođeni u znaku Riba su veoma senzitivni i uvek vode računa o osećanjima bliskih osoba – iskreni su, verni i veoma saosećajni. Ribe će vas najbolje razumeti i biti uz vas u svim vašim krizama i fazama u svakom trenutku, nenametljivo i istrajno će vam pružati podršku, jer su zaista nesebične i umeju da vas stave na prvo mesto – da ostave po strani sve svoje interese i želje, kad osete da su vam potrebne.

Ribe suštinski razumeju i poznaju ljubav, njima je normalno i uobičajeno da budu posvećene, nesebične, da štite, neguju i iskazuju ljubav na sve načine, prosto, u ljubavi su kao ribe u vodi.

Comments