Iako često deluje kako ne pridaje puno značaja svom izgledu svaki put kada ode na plažu, Britni Spirs (Britney Speasr) uživa u svojoj jednostavnosti i svaki put dokaže koliko je skromna i opuštena osoba. Neobavezno zavezana kosa, velike naočare za sunce i dobar model bikinija – to je sve što je potrebno za sunce i vodu.

slika 188 Bikini stil: Britney Spears

Jednostavniji model bikinija tamno zelene boje – "manje je više"

Britnino osunčano telo dolazi do izražaja u jednobojnom, zelenom bikiniju, bez dodatnih detalja. Drugi model koji je ponela sudija predstojeće sezone američkog “X Factor”-a je nešto “veseliji” – šareno, ljubičasto. Ako ste ljubitelj šarenih dezena, ovo će biti idealan model za vas, jer su cvetni print i šare nešto što, takođe, vlada izlozima ovog leta.

Koji model vam se više dopada?

slika 257 Bikini stil: Britney Spears

Šareno, u inat monotoniji


Tamara Ognjanović, pronicljivi idealista u večnom sukobu sa razumom, jer njenim strastvenim duhom gospodare emocije. Zaljubljenik u muziku i ritam, prezire patetiku, fine muškarce i surove racionaliste. Nikada se neće odreći tri stvari u životu: svoje plave kose, ljubavi prema Britney Spears i najjačeg sedativa – serije “Prijatelji”.

Comments