Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

biljana obradovic1 286x300 Biljana ObradovićWANNABE MAGAZINE: Koji su, po tvom mišljenju, najvažniji faktori koji utiču na formiranje stila?

Biljana Obradović: Čovek se rađa sa stilom, a onda samo spoljašnji faktori mogu pozitivno ili negativno da utiču na njegovo dalje razvijanje. Kad kažem da se neko sa stilom rađa, to znači da je svako ličnost za sebe i onda zavisno od temperamenta, obrazovanja i same ličnosti teži ka različitim stvarima. Imati brendirane stvari nije isto što i imati stil. Dama sa stilom može biti i naša komšinica koja je čista, uvek u ispeglanoj odeći, mirišljava a savršeno je ukombinovala sve na sebi, a da ne kosta više od 2000 RSD. Stil sa sobom povlači i ponašanje, manire itd.

Imaš li omiljeni modni detalj?

Ja nisam fanatično vezana za modu niti sam kupoholičarka. Volim sve što mi dobro stoji, a kao žena glasam za cipele i tašnu. Dobre cipele mogu izvući svaku odevnu kombinaciju.

Da li bi izdvojila neku ličnost sa javne scene kao ikonu stila i zašto?

Malo je teško reći za nekog da je ikona stila, jer se svako oblači shodno svojim mogućnostima. Ali sviđa mi se kako se oblače Marija Maćić, Boško Jakovljević, dok na televiziji savršen stajling ima Ana Štajdohar. Ona zaista uvek savršeno izgleda.

Koji je komad odeće ujedno i najopasnije oružje pri zavođenju?

Nema tu odeće! Tu su najbitniji osmeh, energija i vaše oči. Sve ostalo je nebitno.

Nedavno si bila na promociji najvećeg broda na svetu, Allure of the Seas. Šta bi izdvojila kao najjači utisak sa tog putovanja?

Zaista je teško bilo šta izdvojiti, ali mogu samo reći da sam bila od Indije do Japana i Los Anđelesa, ali ništa slično nisam videla. To je čitav grad na vodi uz najmodernija pozorišta, restorane, čitav Central Park je napravljen nasred broda uz pravo drveće i njujorške restorane… Sve na šta pomislite kada pomislite na zabavu i šoping je tu.

47361 152314144798503 100000597559045 358303 5804361 n Biljana Obradović

Koji je tvoj omiljeni grad za kupovinu?

Ja se svuda “snalazim”. Zavisi od toga kada kupujem i da li mi nešto treba ili ne. London mi je zasad favorit.

Da li pripremaš nešto za svoju emisiju Biljana za vas i u narednoj godini?

Izuzetno je teško raditi emisiju koja ima 22 priloga nedeljno, a stalno držati pažnju i biti zanimljiv i edukativan. Nastavljamo u dosadašnjem ritmu, a upotpunićemo je posebnostima po kojima sam ja i prepoznatljiva. A sasvim je moguće da će nas gledati još više ljudi nego do sada, ali sačekajte još malo, pa ćete vec shvatiti o čemu pričam. Sigurno će vas oduševiti!

Šta bi poručila čitaocima Wannabe magazina?

Život je suviše kratak i suviše dug da bismo loše živeli. I nemojte odustati samo zato što je neko rekao ne.


Marija Gavrilović je devojka koja živi za skijanje, maštanje, slan miris mora i šoping. Nikada joj nije dosadno. Inspiraciju pronalazi svuda, a kreativnu energiju usmerava ka svima koji umeju da je prepoznaju. Voli penušava vina, vatru u kaminu, noć, sneg, bambuse, talase i jake mirise.

Editors choice