Modna kreatorka Biljana Tipsarević uveliko privodi kraju novu kolekciju i otkriva koje boje su je inspirisale ove jeseni. Kolorna paleta u kojoj dominiraju tonovi purpurne, zelene, petrolej, teget i bordo nijanse našle se na platnu savršeno skrojenih komada garderobe. Biljana svaku svoju kolekciju pažljivo priprema i usklađuje, a novina ove sezone su naglašena ramena, puf rukavi, nabrana, nacigovana i nafaltana svila, ali i dosta asimetrije u modelima. Pored toga što među materijalima dominira svila, po prvi put će na toaletama i odelima biti i floralnog dezena koji je apsolutni trend ove sezone. U skladu sa životnim stilom današnjeg užurbanog vremena svaka njena kolekcija oslikava potrebe moderne žene.

“Ove jeseni pripremam dve kolekcije – jednu koja pretežno sadrži haljine i odela po kojima smo najprepoznatljiviji našoj klijenteli i drugu u kojoj će se naći venčanice koje će biti predstavljene početkom decembra na ovogodišnjem Sajmu venčanica. Haljine su izrađene od najkvalitetnije svile sa primesama lamea, metaliziranih detalja i svetlucavih segmenata. Ukrašavaju ih naglašena ramena, voluminizirani rukavi, krasni dugmići, i ovog puta u konstrukciji ima dosta asimetrije. Prvo put na pojedinim modelima uvodim print koji je apsolutni trend ove sezone. Silueta prati liniju tela, ali ga ne sputava u pokretu”, ističe Biljana.

Poznata modna kreatorka inspiraciju za stvaranje najfinijih komada garderobe pronalazi na putovanjima, inspirativnim devojakama i ženama koje su uspešne u svojim poslovnim domenima, ali i porodično ostvarene kao majke.

biljana tipsarević 1 e1574178119874 Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

“Pratim njihove želje i potrebe kada su u pitanju dnevne obaveze, ali i poslovne, svečane, večernje prilike. Pred nama je puno proslava pa smo namenili deo kolekcije haljina za svečanosti u koloritima i materijalima koji su trenutno u trendu, a u kojima će svaka dama moći da se oseća prijatno, komotno, samouvereno, i lepo, a opet nesputano”, ističe Tipsarevićeva.

S obzirom na to da konzumira glo, Biljana otkriva da joj je upravo njegova purpurna boja, jedna od inspiracija za izradu nove kolekcije.

“Potpuno sam zaljubljena u moj mali purpurni glo. Boja je neverovatna i totalni je hit u svetu. Moram da priznam da mi je bio inspiracija za sva odela u toj boji. Osim toga, počela sam i da se šminkam u ovim tonovima. Svetski brendovi su lansirali makeup i senke za oči koje su boje purpura i to zaista sjajno stoji. Ova nijansa može da doprinese stilizaciji bilo kojeg odevnog predmeta.”

biljana tipsarević 2 e1574178141335 Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Poredeći prve dane svoje karijere sa današnjim uspehom, modna kreatorka ističe da joj je u početku najvažnije bilo da se “probije” na tržište i zadobije poverenje svojih klijenata. Međutim, danas kada sve to ima – priznaje da često nema vremena da uživa u svom uspehu.

“Uvek sam se vodila kvalitetom materijala i kroja. Polazila od sebe i razmišljala šta je to što je zaista dobro i što će ispuniti očekivanja savremenih devojaka i žena. Nekada mi nedostaje pet minuta vremena na kraju dana kada svi odu kući sa posla, da sednem i gledam svoje modele, uživam u njima, udahnem ih punim plućima i doživim na najlepši mogući način. Vrlo sam uzbuđena kada haljina ispadne onako kako sam je zamislila i onda jedva čekam da je ugledam na mojim klijentkinjama. To su najlepše strane ovog posla”, zaključuje Biljana.

biljana tipsarević 3 e1574178197336 Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Produkcija: WANNABE MEDIA

Comments