Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Nijednog momenta nema strah da svoju čudnovatu stranu ispolji kroz svoje dnevne outfite, što na bini, to i kad fura najbolji mogući street style na bilo kom događaju.

Njena opsesija horor filmovima je nešto što ona redovno ističe kao svoju najveću inspiraciju za video spotove i za svoju muziku, što je i evidentno.

View this post on Instagram

trying my hardest to cover the license plate

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Ako ništa drugo, Eilishova ističe koliko je razgovor o mentalnom zdravlju bitan. Naglasila je nekoliko puta da niko više na svetskoj muzičkoj sceni ne želi savršenu pop zvezdu. Za razliku od početka devedesetih kada je svaka pop zvezda građena od svojih tinejdž dana takođe i gde se sve šminkalo kako bi izgledalo savršeno, da su svi savršeni kako bi se prodala takva priča publici, sada publika više daje prioritet autentičnim ljudima kako bi mogla da se sa njima i poistoveti.

Billie ne krije svoje emocije. Pokazuje ih javno i praktikuje da otvoreno priča sa fanovima o svojim mentalnim problemima, naročito o Tourette sindromu od kog ova zvezda boluje. Tourette sindrom dovodi do tikova jednog ili više mišića tela i barem jedan vokalni tik.

View this post on Instagram

☄️

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Može se njen modni stil i stav prema industriji kada su u pitanju teen pop zvezde nazvati i revolucionarnim iz razloga što ona nijednog momenta ne gradi imidž perfektne devojke koja nosi samo lepe “girly” stvari.

She’s a BAD GUY. 

I kao svaka osoba koja se grozi horor filmova, iako gledaš samo krajičkom oka, ne možeš odoleti da ne poslušaš njenu muziku i  da ne odgledaš neki spot ili nastup.

Da li će Billie Eilish diktirati nove modne trendove kao što godinama unazad diktiraju mnoge pop zvezde? Odgovor prepuštamo tebi.

———–

Naslovna fotografija: instagram.com/wherearetheavocados

Jovan Žihlavski

Editors choice