Hot topics

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

Nijednog momenta nema strah da svoju čudnovatu stranu ispolji kroz svoje dnevne outfite, što na bini, to i kad fura najbolji mogući street style na bilo kom događaju.

Njena opsesija horor filmovima je nešto što ona redovno ističe kao svoju najveću inspiraciju za video spotove i za svoju muziku, što je i evidentno.

Ako ništa drugo, Eilishova ističe koliko je razgovor o mentalnom zdravlju bitan. Naglasila je nekoliko puta da niko više na svetskoj muzičkoj sceni ne želi savršenu pop zvezdu. Za razliku od početka devedesetih kada je svaka pop zvezda građena od svojih tinejdž dana takođe i gde se sve šminkalo kako bi izgledalo savršeno, da su svi savršeni kako bi se prodala takva priča publici, sada publika više daje prioritet autentičnim ljudima kako bi mogla da se sa njima i poistoveti.

Billie ne krije svoje emocije. Pokazuje ih javno i praktikuje da otvoreno priča sa fanovima o svojim mentalnim problemima, naročito o Tourette sindromu od kog ova zvezda boluje. Tourette sindrom dovodi do tikova jednog ili više mišića tela i barem jedan vokalni tik.

View this post on Instagram

☄️

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Može se njen modni stil i stav prema industriji kada su u pitanju teen pop zvezde nazvati i revolucionarnim iz razloga što ona nijednog momenta ne gradi imidž perfektne devojke koja nosi samo lepe “girly” stvari.

She’s a BAD GUY. 

I kao svaka osoba koja se grozi horor filmova, iako gledaš samo krajičkom oka, ne možeš odoleti da ne poslušaš njenu muziku i  da ne odgledaš neki spot ili nastup.

Da li će Billie Eilish diktirati nove modne trendove kao što godinama unazad diktiraju mnoge pop zvezde? Odgovor prepuštamo tebi.

———–

Naslovna fotografija: instagram.com/wherearetheavocados

Jovan Žihlavski

Editors choice